100% natuurlijke make-up. Het hebben van mooie, natuurlijke make-up is 1 ding, het feilloos aanbrengen is een tweede! Volg ons stappenplan en je bent elke dag opnieuw gegarandeerd van een stralende teint.

Hydrateer je gezicht voor het aanbrengen van je Boho foundation

Een perfect gereinigde en gehydrateerde huid is de perfecte basis voor je make-up. Niet alleen zal het aanbrengen van je Boho foundation makkelijker gaan, ook zal de foundation er mooier en bovendien natuurlijk uitzien. Ook zal je foundation beter blijven zitten.

Kies jouw liquid of compact foundation van Boho

De compact foundation van Boho is wat dekkender dan de liquid foundation. Wanneer je een wat vette(re) en / of glanzende huid hebt, is dit een mooie oplossing. De liquid foundation van Boho is wat geschikter voor een normale of droge huid. Wil je weten welke kleur je nodig hebt? Breng dan eerst een klein beetje foundation aan op je kaakbot, daar waar je kaak in de hals overloopt. De teint van je foundation moet zo min mogelijk tot niet verschillen met die van je eigen teint.

shop direct alle Boho make-up
huidtype - welk huidtype heb jij?

Kies je tool voor het aanbrengen van je Boho foundation

Het aanbrengen van de natuurlijke foundation van Boho kan natuurlijk met je vingers, maar soms is het resultaat mooier wanneer je gebruik maakt van een beautyblender of bijvoorbeeld van de Boho foundationkwast. Met een ‘tool’ lijkt de foundation vaak net wat meer te dekken en breng je hem bovendien egaler aan.

100% natuurlijke make-up look
boho natuurlijke make-up
boho natuurlijke make-up

Camoufleer eventuele roodheid met een Boho concealer

Soms blijven er na het aanbrengen van de Boho foundation nog wat oneffenheden of vlekjes op de huid zichtbaar. Deze kun je eenvoudig camoufleren met 100% natuurlijke make-up concealer. Deze is verkrijgbaar in vier tinten. Ook voor de concealer geldt dat je een kleur kiest die zo dicht mogelijk bij je eigen teint ligt. De bedoeling van een foundation en een concealer is natuurlijk dat je ze niet ziet! De Boho concealer is ook verkrijgbaar in een groene tint, deze is perfect voor het camoufleren van roodheid.

Poeder je foundation af met een Boho poeder

Een vette huid is het tegenovergestelde van een droge huid. Een vette huid produceert (te) veel talg. Bij een vette huid zijn poriën vergroot. Vaak wordt de huid gedurende de dag ook vetter. Een vette huid glimt ook vaak. Houdt er rekening mee dat een vette huid zeker niet per definitie onzuiver hoeft te zijn! De Boho poeders.

100% natuurlijke make-up van Boho

Als je de bovenstaande stappen volgt heb je keer op keer een perfect resultaat. 100% natuurlijke make-up is natuurlijker en tegenwoordig MINSTENS zo goed als reguliere make-up. Probeer de natuurlijke make-up van Boho en laat je verassen!

100% natuurlijke make-up look
Boho natuurlijke make-up
natuurlijke make-up