Yverum hyaluron huidverzorging. Yverum is natuurlijke huidverzorging op basis van plantaardig hyaluronzuur, voor de vrouw die zichzelf het allerbeste en het allermooist gunt.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Hyaluronzuur is zeer goed in staat om vocht vast te houden en daardoor zorgt hyaluronzuur voor een gezonde vochtbalans in de huid. Wanneer deze balans in orde is, zal de huid er strak en egaal uitzien en soepel en glad aanvoelen. Naarmate we ouder worden, neemt de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur echter af, waardoor de huid droger wordt, minder soepel en elastisch is en uiteindelijk lijntjes en rimpeltjes zal gaan vertonen.

Hoe hyaluronzuur de huidbarrière versterkt

Buiten het feit dat hyaluronzuur de vochtbalans op peil houdt, is het ook van belang om de huidbarrière gezond te houden. Een gezonde huidbarrière heeft baat bij vochtbindende ingrediënten om goed te functioneren. Zo kan deze barrière je namelijk beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

  • Yverum ECO hyaloronzuur groothandel
Shop direct alle producten van Yverum

De samenstellingen van Yverum hyaluron huidverzorging

De producten van Yverum bevatten hoge concentraties plantaardig hyaluronzuur. Het gehele assortiment is vrij van synthetische conserveermiddelen en geurstoffen, siliconen, minerale oliën, parabenen en PEG, en andere irriterende stoffen. Yverum is ontwikkeld onder strenge eisen en geheel in overeenstemming met de hoogste normen van natuurlijke cosmetica. Het merk draagt dan ook het BDIH keurmerk. Yverum is uiteraard dierproefvrij en geschikt voor veganisten.

De actieve ingrediënten in Yverum

Yverum hyaluron huidverzorging is verrijkt met het bijzondere triple hyaluronzuur. Dit draagt op drie manieren bij aan het verbeteren van de conditie van de huid. Laag moleculair hyaluronzuur hydrateert de huid actief. Middel-moleculaire hyaluronzuur werkt als een langdurige vochtinbrenger. Hoog-moleculair hyaluronzuur verbetert de huidbarrière en beschermt zo je huid tegen uitdroging, Het triple hyaluronzuur wordt gecombineerd met REFORCYL. Een krachtig ingrediënt afkomstig van ginseng en de cistus plant, welke over zeer krachtige eigenschappen beschikt. Zo verhoogt REFORCYL het vochtgehalte, de stevigheid en elasticiteit van de huid. Fijne lijntjes worden verminderd en de huid zal er zichtbaar gladder uitzien.

Oliv Bio natuurlijke huidverzorging

De producten van Yverum hyalurun huidverzorging

Het Yverum assortiment bestaat uit producten om het gezicht en de lippen te verzorgen. De basis van het merk is de hyaluronzuur crème. Het serum bevat een nog hogere concentratie werkzame stoffen en is bedoeld om te gebruiken in combinatie met de crème. Oog en lip contouren kunnen worden behandeld met het oog- en lipserum en de lippen zelf met de lipbalm. Deze is verkrijgbaar met en zonder tintje. Alle Yverum hyaluron huidverzorging producten kunnen zowel in de ochtend als in de avond gebruikt worden en vormen een uitstekende basis voor make-up.

Voor wie is Yvarum geschikt?

Hoewel hyaluronzuur nogal eens geassocieerd wordt met anti-ageing, heeft elke huid baat bij Yverum. Mannen en vrouwen op jongere leeftijd die bijvoorbeeld last hebben van een vochtarme huid, zullen ook gegarandeerd positieve effecten bereiken met het gebruik van Yverum. Yverum is geschikt voor alle huidtypen.

Shop direct alle producten van Yverum
Yverum hyaluronzuur
Yverum Hyaluronzuur huidverzorging