Groothandel natuurlijke cosmetica. In de winkels, supermarkten, maar ook online komt de nadruk steeds meer te liggen op natuurlijke en biologische cosmetica, make-up en huidverzorging. Yaviva heeft deze trend al een aantal jaren gelden gezien en is daar op ingesprongen. Yaviva helpt jou als ondernemer aan meer, en met name betere omzet. Yaviva kijkt samen met jou naar de transitie van ‘reguliere’ cosmetica naar natuurlijke cosmetica en ondersteunen je van A tot Z. Klik om direct naar de site van Yaviva te gaan, of bekijk direct alle merken van Yaviva.

Natuurlijke cosmetica voor retail, e-tail en salons

Yaviva heeft als distributeur groothandel natuurlijke cosmetica veel kennis van de branche en een duidelijke toekomstvisie. De merken die we op dit moment hebben gecontracteerd zijn stuk voor stuk hele bijzondere natuurlijke cosmeticamerken. Zo hebben we merken die heel geschikt zijn voor salons, maar ook natuurlijke cosmetica merken die echt thuis horen in een retailomgeving. Het zijn overigens allemaal merken die echt in deze tijd thuishoren: vernieuwend, gezond, schoon, natuurlijk én werkzaam.

De voorraad van distributeur groothandel natuurlijke cosmetica

Over de voorraad kunnen we kort zijn. Yaviva streeft als distributeur groothandel natuurlijke cosmetica om ALLE producten dezelfde dag vanuit voorraad te leveren. Natuurlijk heb je live inzicht in de huidige voorraden van de natuurlijke cosmetica producten.

Ruim 25 natuurlijke en biologische cosmetica merken

Alle, ruim 1500, natuurlijke cosmetica producten zijn biologisch gecertificeerd – op een enkeling na. Maar daar is dan een goede reden voor. Yaviva, als distributeur groothandel natuurlijke cosmetica, stelt als eis dat de producten minimaal net zo goed moeten werken als reguliere producten. Vervolgens stelt Yaviva als eis dat ze biologisch gecertificeerd moeten zijn. In sommige gevallen, zoals bijvoorbeeld nagellak en haarverf, voldoen de biologische varianten (nog) niet aan de eerste eis. In dat geval kiezen we voor de MEEST NATUURLIJKE variant die nog wel net zo goed werkt als een regulier product…

Veel producten van Yaviva zijn vegan en ALLE producten zijn dierproefvrij (en dus niet getest op dieren). Alle producten zijn natuurlijk: Yaviva heeft de INCI-lijst van elk product bekeken en goedgekeurd.

Groothandel natuurlijke cosmetica

Meer weten over Yaviva?

Meer weten over de werkwijze van Yaviva (dé groothandel in ECO cosmetica)? Klik hier om meer te lezen over de natuurlijke cosmetica producten van Yaviva of hoe Yaviva jou kan helpen met het vergroenen van je (winkel)concept. Of neem direct contact op met Yaviva.

ga direct naar de site van Yaviva
bekijk de merken van Yaviva

Enkele voorbeelden van de prachtige (en effectieve) displays …