Balm Balm natuurlijke cosmetica. Met de producten van Balm Balm kun je alle kanten op. Ze zijn verrijkt met alleen maar natuurlijke en biologische ingrediënten en je kunt ze niet alleen voor meerdere doeleinden gebruiken (voeden, verzachten, reinigen en kalmeren) maar ook voor alle delen van het gezicht en lichaam!

Succesverhaal van Balm Balm natuurlijke cosmetica

De vrouw achter het merk is parfumeur en aromatherapeute van oorsprong. Glenda Taylor’s grootste ambitie was het om huidverzorging te ontwikkelen die zelfs geschikt zou zijn voor de meest gevoelige huid. Helemaal organisch, geen verborgen nasties. Nieuw: bekijk hier de biologische essentiële oliën  van Balm Balm

De Balm Balm filosofie

Balm Balm is graag open en eerlijk over hun producten. Het merk is dan ook heel transparant over welke ingrediënten nu eigenlijk de verpakkingen ingaan. Op de verpakkingen staat verder ook op welke manieren je de producten allemaal kunt gebruiken. Het volledige Balm Balm assortiment is biologisch en de producten worden niet getest op dieren. De producten bevatten geen kunstmatige toevoegingen zoals kunstmatige kleur- of geurstoffen, sulfaten en siliconen.

Balm Balm natuurlijke cosmetica: geen druppel water

Het overgrote deel van de cosmetica producten bestaat voor een belangrijk deel uit water. Dit is een goedkoop vulmiddel, maar als je er goed over nadenkt zul je tot de conclusie komen dat water eigenlijk niets voor de conditie van je huid doet. Bacteriën zijn bovendien gek op water en dat is ook de reden dat veel van deze cosmetica producten conserveringsmiddelen moeten bevatten die in moeten staan voor de houdbaarheid van het betreffende product. Helaas zijn die conserveringsmiddelen niet altijd even goed voor ons. Wat heeft Balm Balm dus gedaan? Al het water uit hun producten gelaten! In de Balm Balm producten zitten dus alleen maar daadwerkelijk effectieve ingrediënten en door de afwezigheid van water zijn er minder conserveringsmiddelen nodig. Balm Balm natuurlijke cosmetica!

Balm Balm natuurlijke cosmetica
Shop direct Balm Balm
Balm Balm natuurlijke cosmetica

Wat kun je allemaal met Balm Balm?

De producten van Balm Balm zijn echte multi-taksers. Balm die je voor de verzorging van je (droge) huid kunt gebruiken, maar waar je ook mee kunt reinigen bijvoorbeeld. Of lipbalm die ook te gebruiken is voor je nagelriemen. Want waarom zou je een product niet op meerdere manieren gebruiken als het zich daar wel prima voor leent? En dit is dus precies hoe de producten van Balm Balm ook ontwikkeld zijn.

De productlijnen van Balm Balm

Balm Balm heeft meerdere productlijnen in het assortiment. De Fragrance free producten bevatten geen parfum en zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid. Rose geranium is in het bijzonder aan te bevelen voor de droge huid. De tea tree producten werken anti-bacterieel en doen het goed bij een acne-huid.

Groothandel distributeur Balm Balm

Zoek je een zakelijk inkoopkanaal voor Balm Balm? Yaviva is dé distributeur groothandel ECO cosmetica met 25 merken en ruim 1300 producten. Schrijf je hier in als zakelijke klant. Yaviva is ook groothandel van de biologische essentiële oliën van Balm Balm

Particulieren zijn van harte welkom om een kijkje te nemen bij SoloBioMooi.

Distributeur Balm balm natuurlijke cosmetica
Groothandel Balm balm natuurlijke cosmetica
Shop Balm balm natuurlijke cosmetica
Koop onlineBalm balm natuurlijke cosmetica
Balm balm natuurlijke huidverzorging
Balm balm natuurlijke cosmetica
Balm balm natuurlijke cosmetica
Balm balm natuurlijke cosmetica
Balm balm natuurlijke cosmetica