Veilig witte tanden met Nordics Carbon whitening. Wil jij ook zo graag mooie, witte tanden, maar zie je op tegen zo’n dure en pijnlijke behandeling bij de tandarts? Dan is er goed nieuws, want je kunt nu gewoon thuis aan de slag met de Nordics carbon whitening tandpasta. Binnen drie weken witte(re) tanden, maar dan goedkoop, pijnvrij en natuurlijk helemaal veilig.

Houtskool poeder

Het actieve bestanddeel van deze whitening tandpasta is houtskoolpoeder, verkregen uit kokosnoot bomen. De houtskool die gebruikt wordt door Nordics heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het polijstende en whitening effect op het gebit optimaal is.

Hoe werkt zo’n thuisbehandeling?

Eigenlijk is het gebruik super eenvoudig! Je ‘dipt’ je vochtige tandenborstel in het zwarte poeder en het is gewoon een kwestie van zorgvuldig poetsen. Twee keer per dag, net zoals je normaal zou doen. De verpakking is goed voor twee maanden gebruik, dat betekent dat je er honderdentwintig keer mee kunt poetsen.

Veilig witte tanden … méér dan witte tanden

Wij snappen dat witte tanden jouw eerste prioriteit is wanneer je er voor kiest om te poetsen met Nordics carbon whitening. De formule doet echter meer dan alleen je tanden witter maken. Houtskool voorkomt namelijk de vorming van plak op de tanden. Plak op zijn beurt is verantwoordelijk voor gaatjes in het gebit. Ook worden met het poetsen verkleuringen voorkomen en wordt de mondflora perfect in balans gehouden. Mooie tanden beginnen namelijk in een gezonde mond en met gezond tandvlees.

Veilig witte tanden nordics carbon whitening
Shop direct Nordics carbon Whitening
Nordics bamboe tandenborstels

Veilig witte tanden … Doet het pijn?

Welnee! In tegenstelling tot bleekbehandelingen bij de tandarts waar vaak agressieve chemicaliën bij gebruikt worden, is de formule van Nordics helemaal natuurlijk. De natuurlijke bestanddelen zorgen voor wittere tanden en een gezonde mond, maar uiteraard zonder het tandvlees of de tanden geïrriteerd te laten aanvoelen. Poetsen met Nordics carbon whitening is honderd procent veilig voor jou en je tanden.

Waar kan ik Nordics carbon whitening kopen?

Je vind deze natuurlijke whitening tandpasta bij SoloBioMooi. En hoe lang is het geleden dat jij je tandenborstel vervangen hebt? Langer dan drie maanden of kun je je het niet eens meer herinneren? Bestel er dan direct een nieuwe Nordics tandenborstel bij. Deze zijn 100% milieuvriendelijk, omdat ze biologisch afbreekbaar zijn. Voor de tandenborstels van Nordics worden de beste kwaliteit Moso bamboe en zachte haartjes van BPA-vrije nylon gebruikt.

Klik hier voor de 100% natuurlijke bamboo tandenborstels van Nordics.