Oils of Heaven: krachtige oliën voor elk type huid, 100% puur en rechtstreeks uit de natuur.

Het ontstaan van Oils of heaven

Oils of Heaven speurde de hele wereld af naar de meest bijzondere en kostbare oliën om te gebruiken in hun producten. Het assortiment van Oils of heaven bestaat momentele uit vijf producten. Stuk voor stuk zijn dit briljante huidoliën die zichzelf bewezen hebben. Combineer de bewezen werking met de aller (aller) beste kwaliteit en je hebt misschien wel de beste natuurlijke serums op de markt te pakken … Zo uit de natuur in het flesje.

De veelzijdigheid van een huidolie

Oliën worden al generaties lang gebruikt om de huid te verzorgen. Oliën lenen zich uitstekend om mee te multi-tasken. Ze kunnen namelijk niet alleen gebruikt worden om het gezicht mee te verzorgen, maar ook om het lichaam en zelfs het haar te voeden en te beschermen.
Hydrateren, voeden, beschermen, regenereren, verjongen en mooier maken. De serums van Oils of Heaven kunnen het allemaal.

Olie in zijn meest pure vorm

Cosmetica in olie-vorm of verrijkt met olie is natuurlijk niet nieuw. Sterker nog, anno nu is olie in cosmetica een hot topic. Steeds meer mensen ontdekken de kracht van olie en ervaren zelf wat het gebruik van olie voor hun huid kan betekenen. Super bijzonder aan Oils of heaven is dat elke olie 100% puur is. Elke flaconnetje van Oils of heaven bevat slechts één bepaalde olie. Niets meer en zeker niets minder. De oliën van Oils of Heaven komen rechtstreeks uit de natuur, worden koud geperst en worden niet aangewaterd of gecombineerd met synthetische of chemische toevoegingen. Hierdoor ben je met elk Oils of heaven product gegarandeerd van natuurlijke plantaardige (vegan) olie in zijn meest pure vorm.

  • Oils of Heaven Moringa Oil
  • Oils of Heaven Moringa Oil
  • Oils of Heaven Cacay Oil
  • Oils of Heaven Argan Oil
Shop Oils of Heaven natuurlijke serums
Oils of heaven cacay

De Cacay olie van Oils of Heaven

De Cacay olie van Oils of Heaven wordt koud geperst en is afkomstig van wilde Cacay noten die voorkomen in de Colombiaanse jungle. Cacayolie bevat 50% meer vitamine E en linolzuur dan Arganolie. Cacayolie is geheel geurloos en trekt snel in de huid zonder een vettig laagje achter te laten. Deze bijzondere olie heeft een hydraterende en verzachtende werking op de huid. Verder staat het bekend om de anti-ageing werking en het kan helpen om littekentjes te vervagen.

De Arganolie van Oils of heaven

Arganolie is zeer rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren zoals linolzuur. Arganolie heeft een intensief voedende werking en heeft bovendien een regenerende werking op de huid. Elk type huid kan baat hebben bij de positieve eigenschappen van arganolie. De arganolie van Oils of heaven leent zich ook om als serum te gebruiken wanneer de huid erg droog is. Hiervoor combineer je hem met een voedende dagcrème.

Oils of heaven argan olie
Oils of heaven

De Moringa olie van Oils of Heaven

Moringa olie is een beschermend ingrediënt bij uitstek. De olie is zeer rijk aan natuurlijke anti-oxydanten die de huid niet alleen beschermen tegen klimatologische invloeden, maar ook tegen vrije radicalen, die bijdragen aan (vroegtijdige) huidveroudering. Moringa olie is ook rijk aan vitamine A en vitamine C.

De Rosehip of rozenbottel olie van Oils of Heaven

Rose hip oil is zeer geschikt voor een rijpe en beschadigde huid. Deze rozenbottel olie is rijk aan vitamine C, vitamine K en vitamine A en bevat ook weer grote hoeveelheden linolzuur. Rose hip olie regenereert de huid zoals geen andere olie en is daarom zeer goed toepasbaar om littekens of striae aan te pakken. Ook kan het gebruikt worden om fijne lijntjes en rimpeltjes te helpen vervagen.

Oils of heaven
Oils of heaven

De Baobab olie van Oils of Heaven

De Baobab olie is afkomstig van de Baobab boom uit Afrika. Deze olie is rijk aan Omega 3, 6 en 9 en daarom ideaal om elk type huid mee te verzorgen. Baobaob olie heeft een verjongende en verzachtende werking op de huid. Baobab olie geeft de huid een beschermende laag, maar doet dat zonder de huid vettig aan te laten voelen. Doordat Baobab olie zulke goede hydraterende en kalmerende eigenschappen heeft, kan het zeer goed worden toegepast op de geïrriteerde huid, en zelfs bij psoriasis en eczeem.