Rainbow aloecare: zeer betaalbare aloe vera huidverzorging

Aloe vera huidverzorging … hou je ook zo van aloë vera en ben je intussen ook overtuigd van de wonderen die deze plant kan doen voor je huid? Kijk dan is even naar deze prachtige producten. Stuk voor stuk producten zonder water maar mét een bizar hoog percentage pure aloe vera.

Bij Rainbow aloecare doen ze al jaren onderzoek naar de werking van aloe vera op de huid. Meer kennis over de effecten en de plant zelf vind je nergens. De planten worden geteeld in de eigen plantage. Het ingredient wordt dus niet op de wereldmarkt ingekocht met alle negatieve gevolgen van dien. Nee, van teelt tot eindproduct, Rainbow aloecare heeft alles zelf in de hand.

Rainbow is begonnen als Aloë vera teler die ruwe aloë vera op de markt bracht van de aller aller hoogste kwaliteit. Rainbow levert  aloe vera aan de meest beroemde huidverzorgingsmerken. Een logische vervolgstap is het ontwikkelen van een eigen lijn aloe vera huidverzorging.

Deze huidverzoirgingslijn zou niet zomaar een paar producten bestaan. Nee, de lat lag hoog. Alle producten zijn biologisch gecertificeerd (al ruim 15 jaar), Rainbow let heel sterk op duurzaamheid, geen omverpakkingen en CO2 neutraal. Alle producten zijn NIET getest op dieren én VEGAN. Oh ja, en de producten dienden ook nog eens heel betaalbaar te zijn. Aan alle kanten goed bezig dus.

Groothandel aloe vera huidverzorging biologisch Rainbow
Shop alle Rainbow ECO aloecare producten
Groothandel aloe vera huidverzorging Rainbow
Shop alle Rainbow ECO aloecare producten

Groothandel Rainbow aloecare vertelt meer over aloe vera

Eeuwen stond de subtropische aloë vera plant bekend als een mystieke plant met helende eigenschappen. Er zijn gegevens van het gebruik van deze bijzondere plant bekend die dateren uit 2200 vóór Christus. Pas redelijk recent zin de helende eigenschappen van deze plant (met name voor de huid) bevestigd door de wetenschap!

De samenstelling van aloe vera

Goed beschouwd kun je een aloe vera plant zien als een complex samenspel van heel veel bioactieve ingrediënten die elkaar (gezien vanuit de behoefte van de huid) perfect aanvullen. Meer dan 200 werkzame stoffen zijn geïdentificeerd in aloë vera, zoals vitamines, aminozuren, mineralen,  enzymen, polysacchariden, fytosterolen en belangrijke secundaire plantensubstanties.

Hoe meer aloverose hoe beter!

Het belangrijkste kwaliteitskenmerk van aloë vera is echter de aloverose – een polysacharide die alleen in deze groene plant kan worden gevonden. Hoe hoger het Aloverose gehalte in de aloë vera gel, hoe hoger het gehalte aan voedingsstoffen en hoe intenser het effect op de huid. Er is in de loop van de jaren veel onderzoek gedaan naar aloverose en de werking daarvan in aloe vera huidverzorging (dat is huidverzorging met meer dan 60% pure aloe vera als ingredient, omdat het effect anders te verwaarlozen is). En de conclusie is steeds hetzelfde en kan simpel in één zin worden samengevat: aloverose doet wonderen voor de huid. Hoe meer hoe beter 🙂

De producten zelf ervaren? Je kunt hier de producten van Rainbow aanschaffen.

pure natuurlijke aloe vera huidverzorging

Groothandel Rainbow aloe vera huidverzorging

Zakelijke interesse? Wil je meer weten? Proeven, voelen en ruiken? We hebben een prachtige showroom waar verreweg de meeste producten te zien en te proberen zijn. Naast Rainbow aloecare hebben we nog 30 biologische gecertificeerde cosmetica merken. Yaviva is niet voor niets dé groothandel in natuurlijke huidverzorging. Yaviva is de exclusieve distributeur / groothandel Rainbow aloecare van Nederland, België en Luxemburg.

Heb je nog geen account? Maak er dan hier eentje aan. Heb je vragen? Wil je meer weten over dit merk? info@yaviva.nl of bel Yaviva: 0343-755287. Of bezoek de homepage van Yaviva.

Distributeur groothandel Aloe vera huidverzorging
Distributeur groothandel Aloe vera huidverzorging
Distributeur groothandel Aloe vera huidverzorging
Distributeur groothandel Aloe vera Rainbow
Distributeur groothandel Aloe vera Rainbow
Distributeur groothandel Aloe vera Rainbow