Boho natuurlijke make-up

Boho natuurlijke make-up: kleurrijke en trendy make-up op natuurlijke basis, ontwikkeld met biologische ingrediënten. Super betaalbaar, maar van een uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Boho natuurlijke make-up, hoe het begon

Vroeger had natuurlijke cosmetica een beetje een stoffig imago. Bovendien dachten veel mensen dat natuurlijke cosmetica en make-up niet voor hen was weggelegd, omdat het erg duur zou zijn. De twee Fransmannen die Boho op de markt brachten, wilden deze twee voordelen voor eens en voor altijd uit de weg ruimen. Natuurlijke make-up moest hip en bovendien betaalbaar zijn, zodat iedereen ervan zou kunnen genieten: boho natuurlijke make-up!

De inspiratie voor Boho cosmetics

Boho Cosmetics laat zich voor hun collecties inspireren door de zestiger jaren. De flower power generatie pleitte toen dat men meer in harmonie moest gaan leven met de natuur en hun stijl werd gekenmerkt door veel kleur en vrolijke bloemen-patronen. Deze kleurrijke hippy / bohemian stijl zien we dan ook duidelijk terug komen in de look van Boho cosmetics. Het van oorsprong Franse merk heeft make-up in alle kleuren die je maar bedenken kunt.

  • Boho natuurlijke make-up banner
  • Boho natuurlijke make-up model
Shop direct Boho natuurlijke make-up

De ingrediënten in Boho cosmetics

In de producten van Boho cosmetics worden natuurlijke en biologische ingrediënten gebruikt, zoals olijfolie, abrikozenpittenolie en maïszijde. Schadelijke toevoegingen, zoals parabenen die de huid kunnen irriteren, of siliconen die de huid kunnen verstoppen, zijn er uiteraard helemaal uitgelaten. Boho cosmetica maakt je huid niet alleen tijdelijk mooier, maar verzorgt je huid ook op de lange termijn. Omdat Boho cosmetics geheel vrij is van schadelijke toevoegingen, is de cosmetica geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid.

De duurzaamheid van Boho natuurlijke make-up

Boho natuurlijke make-up is de natuur dankbaar. Om die dankbaarheid te uiten, doneert Boho cosmetics 1% van de omzet aan verschillende fondsen die een bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu. Alle producten van Boho cosmetics worden geleverd zonder omdoosje, op deze manier vormen verpakkingsmaterialen dus geen aanslag op het milieu. Boho cosmetics is dierproefvrij en het merk heeft ook een ruime keus aan natuurlijke cosmetica voor veganisten.

Interesse in alle Boho natuurlijke make-up producten?

Groothandel distributeur Boho Green Make-up

Zoek je een zakelijk inkoopkanaal? Zoek niet verder 🙂 Yaviva is dé distributeur groothandel ECO cosmetica met 25 merken en ruim 1300 producten. Schrijf je vrijblijvend hier in als zakelijke klant. Particulieren zijn natuurlijk van harte welkom om een kijkje te nemen bij SoloBioMooi.

Een greep uit de collectie van Boho natuurlijke make-up

Boho natuurlijke make-up

Het assortiment van Boho cosmetics

Welke look je ook maar wilt maken, in het assortiment van Boho cosmetics vind je alles wat je zoekt. De perfecte basis creëer je met de foundations, concealers en poeders. De ogen laat je spreken met de mascara’s, eyeliners en wenkbrauwpotloden. Kleur in je look breng je aan met de blushers, oogschaduws en bronzers. Voor de dagen dat je niet wilt kiezen pak je de palletten, waarin diverse perfect op elkaar afgestemde kleuren zitten. Het assortiment van Boho cosmetics is zeer groot, zo heeft het merk bijvoorbeeld alleen al 44 kleuren oogschaduw. Ook heeft het merk professionele vegan make-up kwasten.

Natuurlijke nagellak van Boho cosmetics

De nagellakken van Boho bestaan voor een groot deel uit natuurlijke ingrediënten. De nagellakken van Boho cosmetics voorzien je nagels dus niet alleen van een trendy kleurtje, ze verbeteren de conditie van de nagels ook op lange termijn.

De nagellakken zijn vrij van de volgende schadelijke stoffen: tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate, hars van formaldehyde, parabenen, xylene en kamfer. Normaal wordt (bijvoorbeeld) het negellakgebruik bij zwangere vrouwen ten strengste afgeraden. De Boho natuurlijke nagellakken kun je met een gerust hart gebruiken. Zwanger of niet. Deze natuurlijke lakken worden ook wel 8-free genoemd omdat ze 8 (hele) giftige stoffen niet bevatten. De nieuwste kleuren natuurlijke nagellak van Boho make-up mogen zelfs 10-free genoemd worden omdat ze 10 giftige stoffen niet bevatten. Een unicum.

Shop direct Boho nagellakken
Boho natuurlijke make-up
Boho natuurlijke make-up