Nordics is overtuigd van het kleine moeite – groots resultaat principe. Als heel veel mensen iets heel kleins in hun dagelijks leven aanpassen, kan dat op grote schaal leiden tot significante verschillen. Zij ontwikkelden dus een biologisch afbreekbare tandenborstel.

Bewust leven

De mensen achter Nordics leven niet alleen zelf heel bewust, maar ze vinden het ook belangrijk om het bewustzijn aan hun medemens over te brengen. Wij mensen hebben de natuur behoorlijk wat geweld aan gedaan en eigenlijk moeten we nu actie ondernemen om het natuurschoon te behouden. Een biologisch afbreekbare tandenborstel past natuurlijk perfect in deze filosofie. Het is een product dat we allemaal dagelijks gebruiken en het is ook niet zo’n grote investering dat we die niet allemaal gewoon kunnen doen.

Nordics bamboe tandenborstels
Shop direct Nordics Bamboe tandenborstels
Nordics bamboe tandenborstels

Nordics bamboe tandenborstels. Nordics maakt gebruik van Moso bamboe. Dit is bamboe van de hoogst mogelijke kwaliteit en bovendien groeit deze bamboe soort heel snel. Tot slot is het ook de enige soort die panda’s niet eten. De haartjes zijn gemaakt van BPA-vrije nylon. Voor geen enkel onderdeel van de tandenborstel wordt plastic gebruikt.

Het poetsresultaat

De belangrijkste gedachte die wij in ons hoofd hebben bij het aanschaffen van een nieuwe tandenborstel is dat we een goede variant willen om de mond en het gebit schoon en gezond te houden. Het fijne is dus dat je met de Nordics tandenborstels geen concessies hoeft te doen aan het poetsresultaat. Doordat de nylon haartjes taps zijn geplaatst, kunnen ze alle plekken in de mond en tussen de tanden goed bereiken.

Goed voor het milieu

Ook tijdens het productieproces wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. De tandenborstels worden verpakt in doosjes van gerycled karton en er wordt zo min mogelijk afval geproduceerd. De speciale Nordics bamboe tandenborstels met nylon haartjes van Nordics berokkent lang niet zo veel schade aan het milieu zodra ze weggegooid worden als normale haartjes en plastic tandenborstels.

Nordics bamboe tandenborstels voor het hele gezin

Elk gezinslid zijn of haar eigen Nordics bamboe tandenborstels. Dat kan gewoon met Nordics, want er zijn namelijk verschillende kleuren beschikbaar. Maar dat Nordics echt heel goed over hun concept heeft nagedacht wordt ook wel duidelijk uit de accessoires die zij leveren. Wat dacht je van een speciale travelcase om de tandenborstel op een hygiënische manier in te vervoeren, of een porseleinen tandenborstelhouder?

Nordics bamboe tandenborstel met houtskool

Wil je graag wittere tanden, maar wel op een natuurlijke en vooral veilige manier? Dan kun je gaan voor de zwarte Nordics bamboe tandenborstel. Je leest het goed! Deze tandenborstel heeft zwarte haartjes doordat deze een speciale behandeling met houtskool heeft ondergaan. Deze speciale Binchotan houtskool wordt in Azië al generaties lang gebruikt. Klik hier voor de Nordics Carbon Whitener – de veilige en pijnloze manier om je tanden witter te krijgen op basis van deze houtskool.