teatox … thee met een doel

Teatox skinny detox … Druk, gestresst, futloos, weinig slaap gehad? Soms zit (een gedeelte van) de oplossing in een klein hoekje, of, in het geval van teatox, in een klein zakje.

Het verhaal achter Teatox

Het idee voor Teatox begon met twee studenten. Echte globetrotters die hun studies afronden in het buitenland en daar kennis maakten met verschillende soorten thee. Ze ontdekten dat theedrinkers hun eigen bijzondere rituelen hadden en dat thee drinken voor velen een echte ervaring was. Een bijzonder moment voor henzelf, temidden van alle hectiek en drukte van een gewone dag. Zij besloten zelf een merk op te zetten waarin thee de hoofdrol speelde. Thee met bijzondere effecten die de harmonie zou versterken tussen lichaam, ziel en geest.

In harmonie met Teatox

In onze drukke levens zijn de harmonie en balans vaak ver te zoeken. De mannen achter Teatox geloven in de kracht van natuurlijke ingrediënten en zij zijn er van overtuigd dat mensen daadwerkelijk lekkerder in hun vel gaan zitten als er een goede balans is tussen lichaam, geest en ziel. De thee van Teatox draagt dan ook bij aan een gezondere levensstijl op basis van natuurlijke kracht. De thee van TEATOX wordt gemaakt van 100% biologische ingrediënten en er worden geen kunstmatige aroma’s of additieven toegevoegd.

  • TEATOX SKINNY DETOX groothandel distributeur
  • teatox pure beauty
  • RF_Teatox_PowerDetox_Moods-02
  • RF_Teatox_HarmonyChai_Moods-06
Shop direct alle producten van Teatox

Doelen stellen met Teatox (bijvoorbeeld met Teatox Skinny Detox)

Het idee achter Teatox is dat het drinken van thee je elke dag een beetje helpt om beter en meer tot jezelf te komen. Elke Teatox thee is dan ook met aandacht en zorg samengesteld en ontwikkeld om een bepaald doel te bereiken. Om de optimale samenstelling te verkrijgen is tijdens de ontwikkeling van Teatox nauw samengewerkt met professionals op het gebied van voeding, wetenschap en natuurlijk thee. Klik hier voor meer informatie over Teatox Skinny detox als je een bepaald gewicht als doel hebt gesteld.

Lichaam, ziel en geest in balans met Teatox

Een gezond lichaam is van grote invloed op je hele welzijn. Bij bepaalde periodes in je leven kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken en daarvoor heeft TeaTox de speciale skinny detox thee; deze thee draagt op een verantwoorde en gezonde manier bij aan het afvalproces. Een heldere geest is cruciaal in een hectisch leven en ook daar kan de thee van Teatox aan bijdragen. Spanning kan zich uiten op verschillende manieren, maar is hoe dan ook niet goed voor lichaam en geest. Pak dus vaker een moment voor jezelf en ervaar zelf hoe de Teatox thee de momenten van spanning kan verminderen. Geniet van de allerbeste biologische werkzame ingrediënten.

Alle producten van Teatox vind je bij de betere ECO cosmetica winkel.

Een greep uit de collectie van Oliv’

Teatox skinny detox