Benecos natuurlijke lichaamsverzorging. De natuur met al zijn planten, bomen, bloemen en kruiden, is rijk aan waardevolle grondstoffen. Benecos maakt dankbaar gebruik van deze schatten in hun assortiment natuurlijke lichaamsverzorging.

Waarom kiezen voor de Benecos natuurlijke lichaamsverzorging?

Het gebruik van natuurlijke cosmetica is niet alleen vaak veiliger voor je huid en je gezondheid, maar is vaak ook heel effectief op de lange termijn. Beter voor het milieu natuurlijk, maar je zult merken dat je huidconditie door het gebruik van natuurlijke cosmetica ook aanzienlijk zal verbeteren. Natuurlijke ingrediënten bevatten een breed scala aan kostbare voedingsstoffen, mineralen en vitamines bijvoorbeeld, die heel heilzaam kunnen werken op de huid. De ingrediënten in de Benecos productijnen ondersteunen het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid.

Benecos is dierproefvrij

Moderne cosmetica voor iedereen, trendy kleuren en gezonde, veilige ingrediënten. Benecos heeft respect voor mens, dier en milieu en het spreekt voor zich dat alle producten van het merk dan ook dierproefvrij zijn. Alle lichaamsverzorging van het merk is bovendien vegan.

  • Benecos natuurlijke lichaamsverzorging
Shop direct alle Benecos producten

De Benecos natuurlijke lichaamsverzorging is puur natuur

Benecos maakt alleen gebruik van natuurlijke en biologische ingrediënten. De producten zijn dan ook vrij van paraffine, siliconen, parabenen, SLS en oliederivaten. Verder bevatten ze geen parabenen en synthetische geur- en kleurstoffen.

Het assortiment van Benecos

Naast make-up heeft Benecos een mooi assortiment aan lichaamsverzorging. De collectie bestaat uit showergels, scrubs, handcrèmes en haarverzorging. Goed om te weten dat het merk hun producten levert in diverse geuren, zo zit er altijd iets heerlijks voor je bij.

Je kunt alle natuurlijke cosmeticaproducten van Benecos kopen bij de betere, ECO cosmeticawinkel winkel zoals bijvoorbeeld SoloBioMooi.nl

Groothandel distributeur Benecos

Zoek je een zakelijk inkoopkanaal? Zoek niet verder 🙂 Yaviva is dé distributeur groothandel ECO cosmetica met 25 merken en ruim 1300 producten. Schrijf je vrijblijvend hier in als zakelijke klant. Particulieren zijn natuurlijk van harte welkom om een kijkje te nemen bij SoloBioMooi.

Benecos natuurlijke make-up