Natuurlijke nagellak van Glossworks: de allerbeste kwaliteit lakken, de hipste kleuren en de meest natuurlijke nagellak die goed blijft zitten! Het beste van alle werelden. Een nagellak dus met minder schadelijke toevoegingen zonder in te boeten op kwaliteit. Glossworks is hét merk voor de trendy vrouw die kiest voor een healthy way of life en die op zoek is naar een mooi en zeer toegankelijk kleurenpallet voor de nagels.

Natuurlijke nagellak van Glossworks is 9-FREE!

Als een fabrikant zegt dat een nagellakje 9-vrij is betekent dat er geen parabenen, lood, Toluene, DBP, Resin, Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Camphor, Xylene en Ethyl Tosylamide in zit. Verder wordt Glossworks producten  niet op dieren getest en past bovendien binnen een vegan lifestyle.

Zeer geschikt dus voor (o.a.) kinderen en zwangere vrouwen … en dus voor iedereen.

Natuurlijke nagellak
Shop direct de natuurlijke nagellak van Glossworks
Natuurlijke nagellakken display van Glosworks
Natuurlijke lakjes zakelijk inkopen

Glossworks natuurlijke nagellakremover zonder aceton

Het verwijderen van de oude nagellak is vaak de eerste stap van een manicure (of pedicure). Eigenlijk bevatten alle niet-natuurlijke nagellakremovers aceton. Aceton werkt heel goed als oplosmiddel, maar heeft ook een paar nadelen. Het droogt de nagel uit en er zijn intussen een aantal studies die aannemelijk maken dat aceton ‘verre van gezond’ is. Daarom is het fein te weten dat de Glossworks nagellakremover 100% vrij is van aceton. Deze nagellakremover is dus niet uitdrogend, sterker nog, de arganolie houden de nagels mooi en gezond!

De kleuren van Glossworks

Glossworks heeft op elk moment minimaal tussen de 15 en 20 überhippe kleuren in het assortiment. Elke kleur is met veel zorg gekozen zodat het perfect past in de laatste trends.

Natuurlijke nagelverzorging

Naast de nagellkaremover zonder acetonm en de 9-FREE nagellakjes heeft het merk ook een verzorgende basecoat/topcoat. Het verzorgt/verstevigd de nagels, kan gebruikt worden als een base coat én dit wonderproduct kan gebruikt worden als top coat. Heb je last van droge nagelriemen? (En wie heeft dat nou niet in de winter) Bekijk dan de Glosswork nagelriemenolie eens, deze zeer voedende olie verrijkt met avocado-olie

Groothandel distributeur natuurlijke van Glossworks natuurlijke nagellak

Zoek je een zakelijk inkoopkanaal? Yaviva is dé distributeur groothandel ECO cosmetica met 25 merken en ruim 1300 producten. Schrijf je hier in als zakelijke klant. Particulieren zijn van harte welkom om een kijkje te nemen bij SoloBioMooi.

natuurlijke Nagelriem olie
nagellakremover zonder aceton
Glossworks nagellak 3 in 1
natuurlijke Nagelriem olie
9-FREE lak