Santaverde biologische huidverzorging. Aloë vera in zijn meest pure vorm, afkomstig uit het zonovergoten Spaanse Andalusië, en geen druppel water. Dat is de kracht van SantaVerde.

De Aloë vera van SantaVerde

Je hebt aloë vera en ‘aloë vera’. Wat ons betreft staat SantaVerde synoniem aan Aloë vera. Het merk heeft namelijk eigen plantages in beheer en hun aloë vera groeit onder de meest perfecte omstandigheden. Extra bijzonder is dat SantaVerde de verse bladeren niet machinaal bewerkt, maar nog steeds met de hand. Dit is natuurlijk een zeer tijdrovend en dus kostbaar karwei, maar hierdoor produceert SantaVerde als geen ander merk aloë vera van de meest zuivere kwaliteit.

Aloe vera als hoofdbestanddeel

Dat lees je goed. De SantaVerde biologische huidverzorging bevat niet zomaar een beetje aloë vera. Nee! Aloë vera is het hoofdbestanddeel in al hun producten.

Geen druppel water in SantaVerde biologische huidverzorging

Heb je wel eens een ingrediëntenlijst van een product uit je badkamer bekeken? Je zult zien dat het hoofdbestanddeel in 99% van je producten water is, aqua. Natuurlijk is water niet zozeer slecht voor je huid, maar in feite ‘doet’ water ook niets. Water verzorgt niet, water beschermt niet en water hydrateert niet. Water doet geen van de dingen die aloë vera wel doet. SantaVerde voegt dus geen water toe aan hun producten, geen druppel! De producten van SantaVerde bevatten alleen maar kostbare natuurlijke en biologische ingrediënten die daadwerkelijk iets voor je huid doen.

Welke online shop heeft het grootste assortiment ECO cosmetica? SoloBioMooi.nl

  • Santaverde verse aloe vera cosmetica
  • Santaverde_Aloe_Vera_Close_NP
  • Santaverde_age-protect_Imagemotiv_Aloe_Bluete_age_protect_von_oben_Passepartout_Layoutbild_2
Shop direct Santaverde

De kracht van Aloë vera in de SantaVerde biologische cosmetica

Aloë vera is een prachtig en krachtig natuurlijk ingrediënt. Het heeft hydraterende, kalmerende en verzorgende eigenschappen. Aloë vera sap is rijk aan vitamines, mineralen, essentiële aminozuren, antioxidanten, enzymen en de specifieke polysaccharide, Aloverose genaamd, die in combinatie met elkaar zeer waardevol en werkzaam zijn voor je huid. SantaVerde staat voor biologische, pure en luxueuze producten met een meer dan uitstekende prijs / kwaliteit verhouding die de conditie van je huid binnen onafzienbare tijd een ongelooflijke positieve boost kunnen geven.

Voor wie is SantaVerde geschikt?

Voor iedereen! Elk type huid heeft baat bij de krachtige en beschermende eigenschappen van aloë vera. Aloë vera vindt het niet belangrijk om naar leeftijd te kijken, wel naar de conditie van de huid. De conditie van de huid vertelt je letterlijk in welke conditie je huid is, en waar je huid dus behoefte aan heeft. SantaVerde is ook geschikt voor veganisten.

Een greep uit de collectie Santaverde

Het assortiment van SantaVerde

SantaVerde heeft producten voor het lichaam en het gezicht. Er zijn gezichtsproducten met en zonder parfum. Alhoewel de parfum die SantaVerde gebruikt afkomstig is van etherische oliën kan een zeer gevoelige of beschadigde huid hier toch niet altijd even goed op reageren. Daarom kun je kiezen voor varianten met en zonder parfum. Maar SantaVerde gaat nog een stapje verder. Aan welke textuur heeft jouw huid behoefte? SantaVerde geeft antwoord op die vraag in drie verschillende gradaties. SantaVerde heeft namelijk crème in maar liefst drie verschillende texturen; light, medium en rich. Voor de rijpe huid is er de Xingu lijn, waarin de krachtige eigenschappen van Aloë vera gecombineerd worden met cashewnootfruit.

Interesse in meer biologische cosmetica producten? SoloBioMooi.nl

Santaverde biologische huidverzorging