Alphanova Baby natuurlijke verzorging. Je wilt alleen het allerbeste voor je baby? En ook nog betaalbaar? Kies dan voor Alphanova baby. Het uit Frankrijk afkomstige merk heeft super zachte, natuurlijke, en voor een groot deel biologische verzorgingsproducten om je kleintje van top tot teen op een natuurlijke manier te verzorgen. Alphanova Baby heeft een volwaardige babylijn op de markt gebracht speciaal voor de bewuste én prijsbewuste ouders. Alphanova heeft ook een lijn voor ‘KIDS’.

Alphanova Baby natuurlijke verzorging: Duidelijkheid en transparantie

Alphanova baby draait nergens om heen. Zij zijn duidelijk en open over hun producten en de samenstellingen ervan. Wel zo eerlijk, wel zo duidelijk. Alphanova baby snapt dat jij alleen de beste en de meest natuurlijke ingrediënten voor je baby wilt. Het percentage van natuurlijke ingrediënten in alle Alphanova baby producten is dan ook altijd groter dan 99%. Vanzelfsprekend worden alle ingrediënten duidelijk op de verpakking vermeld en hierbij wordt aangegeven of deze natuurlijk of van biologische afkomst zijn. Alphanova baby natuurlijke verzorging  is dierproefvrij, geschikt voor veganisten en alle producten zijn verpakt in recyclebare verpakkingen. Over elk detail is nagedacht, precies zoals je het zou willen zien als je kiest voor producten voor je kindje.

Alphanova baby natuurlijke verzorging
Shop direct Alphanova BABY
Alphanova baby natuurlijke verzorging

Het assortiment van Alphanova baby

Wat je ook maar zoekt, graag wilt, veel gebruikt en echt nodig hebt voor de verzorging van je kindje, Alphanova baby heeft het. Natuurlijke producten om de haartjes te wassen en het gezichtje te reinigen. Natuurlijke producten die zowel in het badje als onder de douche gebruikt kunnen worden. Super zachte formules die ideaal zijn voor onderweg, wanneer je even niet zo veel tijd hebt, of juist wanneer je eens goed de tijd wilt nemen voor je kleintje. En heeft je baby last van rode billetjes, een zeer droge huid of zelfs eczeem? Ook dan heeft dit biologische merk alles wat je nodig hebt om het huidje op een zo natuurlijk mogelijke manier te helpen verzorgen, kalmeren en herstellen. Met de natuurlijke producten van Alphanova baby verzorg je je baby op de meest liefdevolle, natuurlijke en zachte wijze

De ingrediënten in Alphanova baby natuurlijke verzorging

In alle producten uit het Alphanova baby assortiment zitten natuurlijke en voor een groot deel biologische ingrediënten. Biologische zoete amandelolie hydrateert en kalmeert het huidje op intensieve wijze. Biologische kamille verzacht baby’s huid en heeft eveneens een kalmerend effect. Biologische lelie is toegevoegd vanwege de antibacteriële eigenschappen.

En de ingrediënten die Alphanova baby natuurlijk niet gebruikt

Het spreekt voor zich dat de formules van Alphanova baby super zacht en zo mild mogelijk zijn. Ze zijn ECOCERT gecertificeerd en er wordt geen gebruik gemaakt van natriumlaurethsulfaat of zeep. Ook zijn de producten vrij van stoffen zoals parabenen, SLS, fenoxyethenanol, triclosan en formaldehyde. Het gehele assortiment van Alphanova baby is vrij van kleurstoffen, microplastics, dierlijke bestanddelen, essentiële oliën, allergenen en ftalaten. Benieuwd naar alle producten van Alphanova Baby?

Groothandel distributeur van Alphanova Baby

Zoek je een zakelijk inkoopkanaal? Yaviva is dé distributeur groothandel ECO cosmetica, make-up en huidverzorging,  met 25 merken en ruim 1300 producten. Schrijf je hier in als zakelijke klant. Particulieren zijn van harte welkom om een kijkje te nemen op SoloBioMooi.nl

Alphanova baby natuurlijke verzorging
Zakelijk Alphanova Baby inkopen
Alphanova baby natuurlijke verzorging