Duurzame kerstpakketten – fairtrade & ECO cosmetica

Duurzame kerstpakketten boordevol fairtrade en biologisceh cosmetica voor hem en haar. Yaviva is dé importeur en distributeur van 100% natuurlijke en biologische cosmetica van Nederland. Met 25 merken en bijna 1500 producten verzorgen we elk jaar weer vele eindejaarsgeschenken en kerstpakketten voor vele bedrijven. De mogelijkheden zijn daarom ook eindeloos, je kunt alles  zelf uitzoeken of kies een pakket die wij speciaal voor jou samenstellen (op basis van bewezen succes). Je kunt natuurlijk je eigen verwen-je-werknemers/collega’s-kerstpakket samenstellen. Alle merken die wij imorteren voldoen aan de strengste biologische en fairtrade eisen. Geen ‘greenwashing’, maar echt mooie verhalen en écht mooie producten. Dàt maakt onze cadeaupakketten uniek.

Duurzame kerstpakketten en prijs …

We kennen alle fabrikanten persoonlijk en we hebben met alle (!) fabrikanten speciale ‘kerstpakkettenkostingen’ afgesproken. Het beste van alle werelden: de duurzame kerstpakketten zijn goed voor mens, milieu en aarde én ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee. De pakketten starten vanaf zo’n 15 euro en er is bij ons nooit een minimum afname verplichting. heb je maar twee collega’s? Geen probleem. Heb je er 3000? Ook geen probleem.

En we zijn ‘de man’ ook niet vergeten. Er zijn natuurlijk heerlijke verantwoorde verwenpakketten voor de vrouw maar we hebben ook een aantal echte stoere (barber-)mannenpakketten.

Klik hier voor meer info
duurzame kerstpakketten
duurzame kerstpakketten ook voor de man

Duurzame kerstpakketten inspiratie . . .  afspraak maken

Duurzame kerstpakketten moet je beleven! We hebben een prachtige showroom waar zo’n beetje alle producten te voelen, bezichtigen en in sommige gevallen zelfs te proeven zijn.
We hebben per werkdag twee ‘bezoekmomenten’: om 11:00 uur en om 14:00 uur. De snelste manier om een afspraak in te plannen is bellen (0343-755287) of even een mailtje (info@yaviva.nl) sturen met een aantal data en tijdstippen (11:00 of 14:00 uur). Dan mailen we snel terug met een bevestiging.

En oh ja, de biologische thee en/of koffie staat natuurlijk voor je klaar
Tot snel!

Duurzame kerstpakketten
Duurzame kerstpakketten
Duurzame kerstpakketten
Duurzame kerstpakketten
Duurzame kerstpakketten
Duurzame kerstpakketten
Duurzame kerstpakketten
Duurzame kerstpakketten