Marley’s Amsterdam – briljante natuurlijke shampoo’s

waarom zou je water vervoeren als het bij jou uit de kraan komt?

Marley’s Amsterdam natuurlijke shampoo … Shampoo zonder water. We hebben weer zo’n mooi pareltje gevonden. In Amsterdam!

Een wereldprimeur! Marley’s Amsterdam lanceert als eerste ter wereld shampoo waar je thuis water bij voegt. Dus heel veel minder CO2, heel veel minder vervuiling, heel veel minder vervoert maar wél met die heerlijke shampoo-ervaring. Soms kan een eeuwenoud concept zoals shampoo simpelweg toch nóg beter.

Wist je dat zo’n beetje alle shampoo’s voor 80% (!) uit water bestaan? En dat is zonde. Zonde van het fabricageproces, zonde van al dat transport, zonde van de opslag .. terwijl bij (bijna) iedereen water gewoon uit de kraan komt.

Marley’s Amsterdam natuurlijke shampoo vlokken – de achtergrond

In plaats van vijf vrachtauto’s nog maar één vrachtauto te laten rijden en tegelijkertijd het plasticgebruik drastisch terug te dringen met die gedachte zijn Rondals en Chiara (de bedenkers van Marley’s) naar de tekentafel gegaan om uiteindelijk te komen tot drie heerlijke natuurlijke shampoo’s. Marley’s doel is om het transport met 80% te verminderen! En dat is gelukt. De shampoo moest 100% natuurlijk zijn én de shampoo ervaring mocht niet anders zijn dan dat he gewent bent. Het antwoord kun je momenteel hier kopen.  Shampoo vlokken, waar je thuis ‘normale’ shampoo van maakt. Briljant natuurlijk!

Oja, hadden we al verteld dat het een volledig natuurlijke shampoo is? Dus zonder de palmolie, SLS, parabenen en zonder microplastics. Samen staan we voor ‘happy hair and a happy planet’.

Marley's Amsterdam natuurlijke shampoo zonder water maar met een briljante shampooervaring
Shop direct Marley’s shampoo’s
Marley's Amsterdam 100% natuurlijke shampoo zonder water
Shampoo zonder water

Bereidingswijze Marley’s Amsterdam shampoo’s

Marley’s shampoo is een nieuw product en dit heeft wat uitleg: De Marley’s zak is gevuld met 50 gram natuurlijke shampoovlokken, deze lost op tot 450ml vloeibare shampoo

We raden je aan om de shampoo te maken de avond voordat je hem wilt gebruiken.

Stap 1: Voeg 400ml kokend water toe aan de Marley’s zak en roer door.
Stap 2: Laat het zo’n 30 minuten staan tot alle vlokken zijn opgelost en de shampoo wat is afgekoeld. Giet het vervolgens in de Marley’s fles.
Stap 3: Zet de fles (zonder dop) een nachtje in de koelkast (minimaal 8 uur) en de tijd doet de rest.
Stap 4: Draai de pomp op de fles, schud de fles nog even goed door en je dag kan beginnen!

Ga met ons single use plastic tegen. Shampoo op? Hervul hem met nieuwe Marley’s vlokken!

Marley’s is een natuurlijke shampoo, dit betekent dat de structuur van de shampoo kan variëren. Het kan wat dikker of dunner zijn dan je gewend bent. Dit maakt helemaal niet uit, de werkende substantie van de shampoo zal zijn werk doen. Als de shampoo te dik is, voeg dan een paar druppels douchewater toe, schud de fles en het is klaar voor gebruik!

Tegenwoordig zijn je haar en hoofdhuid gewend aan de gewone shampoos met alle chemische ingrediënten. Als je Marley’s gaat gebruiken, moeten je haar en hoofdhuid zich aanpassen aan de verschillende ingrediënten. Dit is normaal, maar je zult snel genoeg ontdekken dat je haar schoon, gezond en glanzend zal zijn.

Marley’s herbruikbare fles met dop

Marley’s gelooft in het Reuse, Reduce & Recycle-principe. Hergebruik materialen, verminder plastic voor eenmalig gebruik en geef producten een nieuw leven in plaats van ze weg te gooien.
Een groot deel van onze overtuiging komt terug in het recyclingproces van onze shampooflessen. De fles is bedoeld om hergebruikt te worden, maar als de fles aan vervanging toe is, kan iedereen gemakkelijk contact met ons opnemen. Stuur de fles naar ons kantoor, wij halen de flessen op en brengen ze naar onze recyclepartner. Alle kosten zijn voor ons. De recyclepartner maakt nieuwe flessen van het gerecyclede plastic en wij sturen gerecyclede flessen naar je toe.

Yaviva: groothandel distributeur Marley’s Amsterdam voor zakelijke klanten

Wil je deze bijzondere shampoo’s zakelijk verkopen neem dan contact op met Yaviva. Yaviva is groothandel distributeur voor winkles, supermarkten, webshops, salons en therapeuten. Yaviva beheert zo’n 30 ECO gecertificeerde en natuurlijke cosmeticamerken, dus er zit altijd wel wat tussen 🙂

Ga direct naar de homepagina van Yaviva
Schrijf je hier in als nieuwe klant

Marley's Amsterdam natuurlijke shampoo
Shampoo zonder water
Shampoo zonder water
Marley's Amsterdam natuurlijke shampoo