Oliv BIO natuurlijke huidverzorging

Oliv Bio natuurlijke huidverzorging. Cosmetica verrijkt met biologische olijfolie en diverse andere natuurlijke zachtmakers. Bewezen doeltreffend, verzorgend en helend voor elke huidype.

De olijfolie in Oliv Bio natuurlijke huidverzorging

Je hebt olijfolie en ‘olijfolie’. Om de hoogst mogelijk kwaliteit olijfolie te krijgen, is het essentieel om de bladeren van de olijfboom slechts in een bepaalde periode van het jaar te oogsten. Zo raken de bomen niet uitgeput en blijven alle krachtige eigenschappen van de olijfbladeren zo goed mogelijk behouden. De olijfolie die gebruikt wordt in de producten van Oliv Bio is afkomstig van de (heilige) olijfboom die voorkomt in de Provence.

Multi-tasken met olijfolie

Olijfolie is een natuurlijk ingrediënt waarmee je erg goed kunt multi-tasken. Het is zeer geschikt om mee te reinigen, maar ook om te verzorgen. Olijfolie heeft beschermende, voedende en kalmerende eigenschappen. Het is zeer rijk aan anti-oxydanten, die de huid beschermen tegen vrije radicalen. Om je een indruk te geven; een olijfblad bevat 400 keer zo een sterke anti-oxydant werking als vitamine C. Olijfolie is dus een ware krachtpatser voor je huid. De natuurlijke huidverziorgingslijn van Oliv Bio is dus werkzaam en krachtig zónder terug te vallen op synthetische ingrediënten.

Oliv Bio natuurlijke huidverzorging
Shop direct Oliv Bio

De kracht van olijfolie

Naast het feit dat olijfolie over krachtige anti-oxydanten beschikt, heeft het ook een kalmerende en helende werking. Olijfolie kan dan ook erg goed worden toegepast op een beschadigde huid. Vanwege de voedende werking zal ook een zeer droge huid er baat bij hebben om verzorgd te worden met olijfolie. Het mag duidelijk zijn dat olijfolie zeer breed inzetbaar is om de huid te verzorgen. Oliv’ bio is dan ook echt een merk dat geschikt is voor iedereen.

De ingrediënten van Oliv Bio natuurlijke huidverzorging

Het belangrijkste bestanddeel in alle Oliv Bio natuurlijke huidverzorging is olijfolie De kracht van de producten schuilt hem echter ook in de bijzondere en biologische ingrediënten waarmee de olijfolie gecombineerd wordt. Ingrediënten die bijvoorbeeld veel gebruikt worden zijn sheaboter, Edelweiss en oliën afkomstig van macademianoten en jojoba.

Een greep uit de collectie van Oliv’

Oliv Bio natuurlijke huidverzorging

De gezichtsproducten van Oliv’ bio

De producten van Oliv Bio zijn onder te verdelen in producten voor het gezicht en het lichaam. Oliv Bio vindt dat er niet naar iemands leeftijd gekeken moet worden wanneer er huidverzorging uitgezocht moet worden, maar naar de conditie van de huid. Ook is het belangrijk dat consumenten zichzelf afvragen wat zij belangrijk vinden in hun huidverzorging. Oliv Bio heeft speciale producten om de huid te reinigen. De crèmes en serums zijn onder te verdelen in de behoeftes van verschillende huidtypes; de normale huid, de geïrriteerde huid, de huid die de eerste tekenen van huidveroudering toont en de rijpe huid.

De Oliv BIO roducten voor het lichaam

Je kunt je voorstellen dat de huid van je lichaam anders is dan die van je gezicht en om die reden ook behoefte heeft aan een andere verzorging. Oliv Bio natuurlijke huidverzorging heeft dan ook speciale producten ontwikkeld om handen en voeten te verzorgen. Ook zit er een smeltende bodylotion in het assortiment en een fantastische relaxerende body-olie. Deze werkt niet alleen intensief voedend op de huid, hij is ook te gebruiken als massage-olie, als badolie en zelfs in het haar.

Shop direct Oliv Bio
Oliv Bio natuurlijke huidverzorging
Oliv Bio natuurlijke cosmetica