Benecos natuurlijke make-up. Dat natuurlijke make-up zeker niet perse duur hoeft te zijn, bewijst Benecos als geen ander. Het merk levert make-up en lichaamsverzorging verrijkt met alleen maar natuurlijke en biologische ingrediënten tegen heel schappelijke prijzen.

Benecos natuurlijke make-up

Hip, trendy, jong en dynamisch. Zomaar wat termen die het make-up assortiment van Benecos typeren. Maar Benecos heeft daarnaast nog iets extra’s, het merk is namelijk biologisch. Hiermee sluit Benecos perfect aan op de wensen van de groene consument, die er niet alleen nog mooier uit wil zien door make-up, maar haar huid op de langere termijn ook mooi en gezond wil houden. Bovendien hecht zij veel waarde aan het respectvol behandelen van mens, dier en milieu. Zij zorgt graag goed voor zichzelf en haar huid met eerlijke en natuurlijke producten.

De betaalbare make-up van Benecos

Dat natuurlijke make-up altijd duur is en daardoor onbereikbaar, is ondertussen gelukkig een vrij achterhaald gegeven. Benecos onderscheid zich echter door hun wel heel aantrekkelijke prijzen, waardoor iedereen van deze natuurlijke make-up kan genieten. Jonge mensen die een niet heel groot budget hebben, zijn dan ook een belangrijke doelgroep voor het merk. Hoe kan Benecos deze prijzen hanteren? Ze kiezen bijvoorbeeld voor milieuvriendelijke verpakkingen en geven weinig tot geen geld uit aan reclame.

  • bencos-natuurlijke-make-up-3
  • Benecos-natuurlijke-make-up
  • beencos-natuurlijke-make-up-4
Shop direct Benecos natuurlijke make-up

De BDIH certificering van Benecos natuurlijke make-up

Alle make-up van Benecos is BDIH-gecertificeerd. De producten zijn vrij van PEG-nummers, synthetische kleur- en geurstoffen, minerale oliën en derivaten, siliconen, parabenen en emulgatoren.

De natuurlijke nagellak van Benecos

Op het gebied van ‘natuurlijke cosmetica’ geraken de merken tegenwoordig steeds verder, zelfs wanneer het om nagellak gaat. Ook Benecos is het gelukt om hun nagellak-formule 8-free te maken. Dit betekent dat de Benecos nagellak vrij is van schadelijke stoffen formaldehyde, tolueen, hars, kamfer, phtalaten, parabenen, siliconen en organische halogeenverbindingen. Er is keus uit maar liefst zestien kleuren en de Benecos natuurlijke nagellak is geschikt voor veganisten.

Je kunt alle producten van Benecos kopen bij de beter in ECO cosmetica gespecialiseerde winkel zoals SoloBioMooi.nl

Groothandel distributeur Benecos natuurlijke make-up

Zoek je een zakelijk inkoopkanaal? Zoek niet verder 🙂 Yaviva is dé distributeur groothandel ECO cosmetica met 25 merken en ruim 1300 producten. Schrijf je vrijblijvend hier in als zakelijke klant. Particulieren zijn natuurlijk van harte welkom om een kijkje te nemen bij SoloBioMooi.

Benecos natuurlijke make-up