Cosmetica op basis van Thermaal water: Montbrun Eau Thermale. Thermaal water uit de Provence. Dat is de kracht van Montbrun.

Thermaal water: water uit de bron

Het bijzondere thermaal water in de producten van Montbrun is direct afkomstig uit de bron, gelegen in de nabijheid van de Aix en Provence in Frankrijk. Juist doordat het direct van de bron gehaald wordt, blijven alle positieve en krachtige eigenschappen van het thermaal water behouden. In de fabriek waarin de Montbrun producten ontwikkeld worden, ondergaat het water ook continue strenge controles, zodat de kwaliteit van ieder product gewaarborgd wordt.

De positieve eigenschappen van cosmetica op basis van thermaal water

Baden in thermaal water wordt al eeuwen lang gedaan. Dat is natuurlijk niet voor niets, want het water staat bekend om zijn uitzonderlijke eigenschappen. Mensen met pijnlijke gewrichten, reuma en ademhalingsmoeilijkheden profiteren al generaties lang van de heilzame eigenschappen van thermaal water. Ook mensen die veel stress ervaren, kunnen vermindering van hun klachten ervaren door te baden in thermaal water.

Cosmetica op basis van thermaal water
Shop direct Montbrun Eau Thermale
Cosmetica op basis van thermaal water

De positieve eigenschappen van cosmetivca op basis van thermaal water

Niet alleen baden in thermaal water kan gezondheidsbevorderend werken. Ook het dagelijkse gebruik van cosmetica op basis van thermaal water kan een positief effect hebben op de huid, zeker wanneer deze bijvoorbeeld geïrriteerd of beschadigd is. Thermaal water heeft namelijk een uitermate verzachtende, verzorgende en kalmerende werking.

Waar komt de kracht van thermaal water vandaan?

Thermaal water is natuurlijk niet zomaar water. Voordat het gewonnen wordt uit de bron heeft het een heel lange reis afgelegd. Tijdens deze reis heeft het water zich kunnen verrijken met mineralen en sporenelementen en dat is nu juist wat het water zo bijzonder maakt.

Het assortiment van Montbrun

De producten van Montbrun Eau Thermale kunnen gebruikt worden voor het lichaam en voor het gezicht. Er zijn producten om gezicht en lichaam te reinigen en ook om ze daarna te verzorgen. Doordat de geuren van Montbrun ontzettend subtiel zijn, kan het gehele assortiment gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen. De milde samenstellingen maakt zelfs het gebruik door kinderen mogelijk.

De samenstelling van de Montbrun producten

Het hoofdbestanddeel in alle Montbrun producten is thermaal water. De kracht van het thermaal water wordt echter nog versterkt door de toevoeging van andere natuurlijke en biologische ingrediënten. Mont brun maakt verder onder andere gebruik van aloë vera, Inca Inchi olie, avocado-olie, sheaboter en jojoba-olie. Montbrun heeft een ECOCERT-certficering. De producten bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen, siliconen en parabenen.