Natuurlijke oplossingen huidproblemen

Natuurlijke oplossingen huidproblemen van Indemne.  Bijna 1/3 van de bevolking heeft een huidprbleem. Sommigen hebben grote huidproblemen en durven bijna de straat niet op, bij anderen merk of zie je er (bijna) niks van. Indemne heeft voor elk huidprobleem een 100% natuurlijke oplossing. De natuurlijke producten van Indemne kunnen ook preventief gebruikt worden.

Het verhaal achter Indemne

Een goed merk begint meestal met een goed verhaal. De Franse Christine Simon had gedurende haar jonge jaren chronische huidproblemen. De dokter schreef haar middeltjes voor die uiteindelijk meer kwaad dan goed bleken te doen. Zij besloot om zich te gaan verdiepen in essentiële oliën en zelf producten te ontwikkelen om haar probleemhuid te behandelen. Indemne was geboren.

Shop alle producten van Indemne
natuurlijke oplossingen huidproblemen

Voor wie is Indemne

Indemne is ontwikkeld om de probleemhuid van jongeren en volwassenen te verzorgen en te behandelen. Indemne biedt oplossingen op maat voor kleine en iets grotere huidprobleempjes, en ook wanneer de klachten acuut of chronisch zijn. Het assortiment van Indemne is op te delen in probleemoplossers voor de zeer droge huid, de huid met acne, de zeer reactieve huid en cellulite. Omdat een mooie huid begint bij een goede verzorging, ontwikkelde Indemne ook producten om de huid te reinigen.

Jouw gevoelige huid

Je huid is er om jou te beschermen. Dat kan alleen als je huid gezond is. Wanneer je huid uit balans, beschadigd of ziek is, zal je huid dat tonen. De huid zal bijvoorbeeld rood zijn, bultjes, vlekjes of puistjes hebben en last hebben van jeuk, irritatie of zelfs pijn. Een gevoelige huid reageert sterker op prikkels van buitenaf en het is dan ook zeer belangrijk om de huid terug in balans te brengen. Indemne draagt bij aan dit proces.

De ingrediënten van Indemne

Indemne kiest namelijk bewust voor super heilzame ingrediënten, die bewezen effectiviteit bieden wanneer de producten frequent gebruikt worden. In de producten wordt onder andere gebruik gemaakt van kostbare (vegan) plantenextracten die handgeplukt zijn, omdat op deze manier de uitzonderlijke hoge kwaliteit gehandhaafd blijft. Veel gebruikte ingrediënten in de probleemoplossende producten van Indemne zijn cade, palmarosa, kamille, kaneel, citroen, immortelle, druivenpitolie en hazelnoot.

natuurlijke oplossingen huidproblemen

Klik op de afbeelding: anti-acne-serum van Indemne

natuurlijke oplossingen huidproblemen

Klik op de afbeelding: één van de mildste reinigers ter wereld van Inemne

Reinigen met Indemne

Een gezonden huid begint bij een perfect gereinigde huid. Reinigen doe je met Indemne Miss Ella, Eau de genie en Mousaillon. Miss Ella is een micellair water waarmee je heel makkelijk en snel make-up en onzuiverheden verwijdert. Eau de genie werkt als een toner en brengt de huid na het reinigen weer in balans. Moussailon is een zeep op poederbasis waarmee je handen en lichaam kunt reinigen.

Indemne gimme soothing voor de droge huid

Natuurlijke oplossingen huidproblemen: droge huid. De gimme soothing producten kunnen gebruikt worden om de zeer droge huid te verzorgen. Ook zeer geschikt wanneer je last hebt van eczeem of psoriasis. De producten van Indemne kunnen niet alleen voor het gezicht gebruikt worden, maar ook voor het lichaam.

Indemne gimme clean voor de huid met jeuk

Natuurlijke oplossingen huidproblemen: jeuk. Last van jeuk, een zeer rode of geïrriteerde huid? Dan kies je voor Indemne gimme clean. Deze lijn voor lichaam en gezicht bevat heilzame natuurlijke ingrediënten die de huid verlichting bieden en de irritatie verminderen.

Indemne Gimme clear voor de huid met acne

Natuurlijke oplossingen huidproblemen: acné. Gimme clear is speciaal ontwikkeld voor de huid met acne. Deze producten kunnen toegepast worden door kinderen en volwassenen. Lees ook: Tips tegen acné.

Indemne Gimme smooth voor cellulite

Natuurlijke oplossingen huidproblemen: cellulite. Hoewel cellulite niet direct gevaarlijk is, kan het erg ontsierend zijn en menig vrouw zit er mee. Wil je je cellulite actief aanpakken, gebruik dan de Indemne Gimme smooth treatments in combinatie met de Indemne Bubble-in tools. De combinaties kunnen gebruikt worden op alle delen van het lichaam waar cellulite voorkomt.