Alphanova Kids natuurlijke verzorging. Je kunt het ze niet vroeg genoeg leren; tanden poetsen, haartjes wassen, handjes wassen. Natuurlijk het liefst op een natuurlijke en veilige manier met milde formules die zacht maar effectief zijn. Daarom kies je dus voor Alphanova kids. Plezier in de badkamer wordt hiermee natuurlijk gegarandeerd. Zie ook Alphanova BABY voor de allerkleinsten.

Alphanova Kids natuurlijke verzorging: de producten

Alphanova Kids natuurlijke verzorging staat voor ecologische en eco-vriendelijke producten. Natuurlijke cosmetica die doet wat ze belooft en aan de verwachtingen van de (kleine) consument voldoet. Want al die verplichte routines in de badkamer kun je natuurlijk gewoon hartstikke leuk maken. Hartstikke leuk en hartstikke goed; want Alphanova kids zorgt ervoor dat al hun producten strenge dermatologische tests ondergaan. Irriterende en chemische stofjes worden vermeden zodat elk kind de producten goed kan verdragen, ook wanneer de huid gevoelig is.

Alphanova kids natuurlijke verzorgingvoor jongens en meisjes

Meisjes willen natuurlijk het liefst alle mooie potjes en flesjes van mama gebruiken, die voor ‘grote mensen’. Alphanova kids pakt het echter nog beter aan, want nu heeft je kleine prinsesje haar eigen spulletjes in de badkamer, en dat is natuurlijk nog leuker. Delen met haar broertje hoeft ook niet, want het merk heeft natuurlijk ook een aparte lijn voor jongens. Dat is slim bedacht.

De belofte van Alphanova kids

Wanneer je van jongs af aan meekrijgt hoe belangrijk het is om goed voor je huid te zorgen, wordt dat vanzelfsprekend en leuk. Alphanova kids maakt die zorg ook uitermate veilig. De producten hebben ultra zachte formules en er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke en voor een groot deel biologische ingrediënten uit de Provence. Alle producten zijn vrij van zeep, de slechte alcohol, SLS, parabenen, microplastics, fenoxyethanol, kleurstoffen en parabenen. Alphanova kids test uiteraard niet op dieren en past binnen een vegan levensstijl.

Alphanova Kids natuurlijke verzorging
Shop direct Alphanova KIDS

Het assortiment van Alphanova kids

Haren wassen, douche, baden en insmeren. Het kan allemaal met de natuurlijke producten van Alphanova kids. Het assortiment is opgedeeld in een roze lijn voor meisjes en een blauwe lijn voor jongens, alhoewel stoere meisjes hier ook van zullen genieten! De producten zijn verrijkt met biologisch katoen, biologisch aloë vera sap en biologische aardbeien.

100% natuurlijke Anti-luis producten van Alphanova kids

Niet het leukste onderwerp om over na te denken, hoofdluis. Het is super belangrijk om direct in actie te komen zodra er op school, bij vriendjes, buurtkinderen of op de sportclub een luizenplaag wordt opgemerkt. Verreweg de meest veilige manier om jouw kind te behoeden voor hoofdluis is met de natuurlijke producten van Alphanova kids. Het duo bestaat uit een anti-luizen shampoo en een anti-luizen spray zonder insecticiden. Natuurlijk veel gezonder, en net zo goed als de reguliere producten waaraan wel giftige stoffen (pesticiden) toegevoegd zijn.

Shop direct alle producten van Alphanova KIDS
Shop direct de 100% natuurlijke anti-luis producten van Alphanova Kids

Groothandel distributeur Alphanova KIDS

Zoek je een zakelijk inkoopkanaal? Yaviva is dé distributeur groothandel ECO cosmetica met 25 merken en ruim 1300 producten. Schrijf je hier in als zakelijke klant. Particulieren zijn van harte welkom om een kijkje te nemen bij SoloBioMooi.

Alphanova Kids natuurlijke verzorging