Joik Organic en Joik Home & Spa, het verhaal

Het merk JOIK bestaat uit twee lijnen.  Joik Organic: biologisch gecertificeerde puur natuurlijke en zeer werkzame huidverzorging. En de lijn Joik Home & Spa, en deze lijn gaat veel meer over geven, beleven en geuren. Van geurkaarsen, tot badtruffels en van kamer parfum tot badmelk.

Joik Organic en Joik Home & Spa werd geboren in 2005, in Estland. In bijna 15 jaar is de droom van één vrouw uitgegroeid tot een internationaal erkend merk met een breed productassortiment, geliefd in zowel geboorteland Estland als in veel exportlanden (zoals Nederland :-).

Geboren en getogen in Estland, wordt JOIK voortdurend geïnspireerd door de prachtige, soms ruige Estse natuur. Joik combineert de beste natuurlijke ingrediënten met moderne wetenschap, design en Scandinavische huidverzorgingstradities. Joik sluit nooit compromissen als het gaat om de belangrijkste (kern)waarden. Ze zijn  begaan met de natuur, verantwoordelijk en duurzaam en ze leggen veel nadruk op mooi design. Al jaren werkt Joik samen met belangrijke Estse ontwerpers en kunstenaars, wat zowel zichtbaar is in ons productontwerp als in onze jaarlijkse ‘limited editions’.

Het bedrijf en het merk Joik hebben beide een zeer logische en natuurlijke groei doorgemaakt. In sommige opzichten is het een verhaal van vele primeurs. Wij waren de eersten in Estland die natuurlijke waskaarsen gingen verkopen, het eerste Estse cosmeticabedrijf dat adventskalender aanbood en de eerste die COSMOS-certificering verwierf voor een heel JOIK Organic-merkproductassortiment.

De waarden van Joik Organic en Joik Home & Spa

JOIK belangrijkste waarden zijn eerlijk, natuurlijk en zorgzaam voor de natuur en het creëren van emoties. Ze zorgen ervoor dat alle producten effectief zijn en doen wat ze beloven. Zo voegt Joik een heel hoog percentage actieve ingrediënten toe, dus je huid is je dankbaar. Ze willen iedereen een heerlijk moment van de dag bieden om te genieten van een mooi en heerlijk ruikend product, wetende dat zowel je huid als je omgeving dankbaar zijn.

Groothandel natuurlijke cosmetica Joik Organic
Shop Joik Organic ECO huidverzorging
Shop Joik Home & Spa natuurlijke verwenproducten
Groothandel natuurlijke koolzaad geurkaarsen
Shop Joik Organic
Shop Joik Home & Spa

Waar komt de naam Joik eigenlijk vandaan?

De naam JOIK komt van het woord “joik” – de oude zangstijl van de natuurminnende Sami-mensen. Joik is een unieke vorm van culturele expressie, het overbrengen van emoties en het beschrijven van mens, dier en natuur. Joik zet tradities voort maar is tegelijkertijd constant in ontwikkeling en in lijn met de hedendaagse wereld. JOIK als merk is vergelijkbaar – Joik koestert oude kennis over het gebruik van de natuur voor ons welzijn en onze gezondheid, maar ze passen zich voortdurend aan en creëren producten die de beste natuurlijke ingrediënten combineren met moderne wetenschap en positieve emoties creëren.

Wie is de Joik klant?

De typische Joik-klant is een sterke onafhankelijke vrouw, die haar waarde kent. Ze zorgt voor zichzelf, maar is niet egocentrisch. Ze gelooft dat iedereen het verschil kan maken. Ze hecht veel waarde aan natuurlijkheid en de natuur, ze wil niet iemand anders worden, maar benadrukt haar sterke punten. Ze zoekt naar een schoonheidsproduct dat effectief is en gelooft dat de natuur krachtig is. Maar ze laat zich ook graag verwennen – ze houdt van kleine traktaties, hedonistische momenten, tijd voor zichzelf, emoties van leuke dingen en goede geuren. Een schuldvrij genot.

Joik organic en Joik Home & Spa

JOIK is onderverdeeld in twee merken: JOIK Organic range bevat gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten die gecertificeerd zijn volgens de COSMOS-standaard door EcoCert. Het JOIK Home & spa-assortiment bevat een brede selectie geurende sojawaskaarsen, kamergeuren en verschillende natuurlijke spa-producten voor thuis, die ook als natuurlijk zijn geclassificeerd. Bijna alle producten zijn VEGAN

Laat je overtuigen door dit prachtige merk. Probeer de producten nu: Joik Home & Spa en Joik Organic.
NIEUW Joik producten met AHA zuren. De revolutie tegen huidveroudering. Lees hier de blog.

Zakelijke interesse? Groothandel distributeur natuurlijke cosmetica Yaviva

Misschien ken je Yaviva inmiddels een beetje, en weet je dat Yaviva streeft om meerdere nieuwe merken per jaar in Nederland te introduceren. Joik Organic is zo’n ECO-pareltje. Een heel bijzonder product met een prachtig verhaal. Yaviva is de exclusieve distributeur / groothandel Joik in Nederland, België en Luxemburg. Naast Joik Organic en Joik Home & Spa is Yaviva groothandel en distributeur van zo’n kleine 30 biologische gecertificeerde cosmetica merken.

Heb je nog geen account? Maak er dan hier eentje aan. Heb je vragen? Wil je meer weten over dit merk? info@yaviva.nl of bel Yaviva: 0343-755287. Of bezoek de homepage van Yaviva.

Distributeur groothandel Joik natuurlijke huidverzorging
Distributeur groothandel Joik natuurlijke huidverzorging
Distributeur groothandel Joik natuurlijke huidverzorging
Distributeur groothandel Joik natuurlijke cadeaux
Distributeur groothandel Joik natuurlijke cadeaux
Distributeur groothandel Joik natuurlijke cadeaux
Distributeur groothandel Joik biologische huidverzorging
Distributeur groothandel Joik biologische huidverzorging
Distributeur groothandel Joik biologische huidverzorging
Distributeur groothandel Joik biologische verwenproducten
Distributeur groothandel Joik biologische verwenproducten
Distributeur groothandel Joik biologische verwenproducten