Alphanova SUN natuurlijke zonnebrand. Veilig en verantwoord zonnen begint met Alphanova sun. Anno nu weten we allemaal hoe belangrijk het is om ons goed te beschermen tegen UVA en UVB stralen, en wordt er gelukkig ook steeds meer bekend over hoe we dat op de meest veilige manier kunnen doen. Veilig voor onze huid, onze gezondheid en natuurlijk ons milieu. Op zoek naar een Groothandel distributeur natuurlijke zonnebrand, scroll dan naar beneden of klik hier.

Veilig zonnen met Alphanova SUN natuurlijke zonnebrand

In de loop der jaren is er steeds meer onderzoek gedaan naar de veiligheid van reguliere zonnebrandproducten, of liever gezegd, de vraag of deze producten eigenlijk wel veilig waren. Nare en chemische stoffen kunnen onder invloed van zonlicht namelijk ongezonde en zelfs onveilige reacties op de huid en de gezondheid uitlokken. Het is dan ook goed om te weten dat het volledige assortiment van Alphanova sun voldoet aan alle normen aangaande veilig zonnen. Alphanova SUN voldoet (ruim) aan alle eisen van veilige en natuurlijke zonnebrand.

Het gevaar van chemische filters in zonnebrand

In reguliere zonnebrand worden chemische filters gebruikt. Wanneer UV straling de huid met een chemische filter bereikt, wordt deze straling omgezet. Veel mensen kunnen hier niet goed tegen met een allergische reactie tot gevolg. Bovendien beschermt een chemische filter pas na ongeveer een half uur, dit in tegenstelling tot minerale filters die direct bescherming bieden. Chemische filters zijn ook deels verantwoordelijk voor de vernietiging van koraalriffen.

Groothandel distributeur natuurlijke zonnebrand
Shop direct Alphanova SUN

De 100% veilige en natuurlijke formules van Alphanova sun

Zonnebrand van Alphanova sun is 100% natuurlijk. In de producten worden minerale filters gebruikt, alleen titaniumdioxide en dus geen zink oxide. De producten bevatten geen nano-deeltjes, parabenen en phenoxyethanol. Alle producten beschermen tegen UVA en UVB stralen. Als verzorgende ingrediënten zijn er aan de Alphanova sun producten pure aloë vera, jojoba-olie en Tamanu oliën toegevoegd.

Alphanova sun natuurlijke zonnebrand voor het hele gezin

Maar het wordt nog beter! Alphanova SUN natuurlijke zonnebrand heeft namelijk naast de ‘gewone’ zonnebrandproducten ook nog natuurlijke formules ontwikkeld die speciaal bedoeld zijn voor de zeer gevoelige en kwetsbare huid van baby’s en kinderen. Het spreekt voor zich dat deze producten ook weer geschikt zijn voor volwassenen die zeer gevoelig zijn voor zon.

Alle producten van Alphanova SUN. Alphanova fabriceert ook heerlijke producten voor Babies en Kinderen.

Groothandel distributeur Alphanova KIDS

Op zoek naar een groothandel distributeur natuurlijke zonnebrand? Zoek niet verder 🙂 Yaviva is groothandel distributeur natuurlijke zonnebrand en ECO cosmetica met 25 merken en ruim 1300 producten. Schrijf je vrijblijvend hier in als zakelijke klant.

Particulieren zijn natuurlijk van harte welkom om een kijkje te nemen bij SoloBioMooi, of klik hier om direct naar Alphanova SUN te gaan op SoloBioMooi.

Groothandel distributeur natuurlijke zonnebrand
Groothandel distributeur natuurlijke zonnebrand