Boho natuurlijke nagellak. Dat nagellak onze nagels van een tof kleurtje moet voorzien, is duidelijk. Maar we willen ook graag zo lang mogelijk van die kleur genieten, zonder dat onze eigen nagels er onder te lijden hebben, en dit allemaal het liefst met zo min mogelijk nare stofjes.

Waarom kiezen voor Boho natuurlijke nagellak?

Boho nagellak is verkrijgbaar in zeer veel mooie kleuren. Hiermee ben je elke dag weer helemaal on-trend. Er is altijd weer een kleur die perfect bij je outfit of de rest van je make-up past, of zelfs allebei! De droogtijd van de Boho nagellak is razend snel en niet alleen hul je je nagels met de Boho nagellak in een modieuze kleur, ze voorzien je nagels ook van een schitterende glans.

De natuurlijke nagellak van Boho is 7-free of 8-free

Zo min mogelijke nare stofjes in je nagellak dus? Ook dan kies je voor de nagellakken van Boho. Een groot deel van het assortiment in 7-free. Dit betekent dat 7 nare stofjes die vaak in ‘normale’ nagellak gestopt worden, uit deze formule zijn gelaten. Bij de 8-free nagellakken gaat het zelfs om 8 irriterende stoffen (INCI’s), namelijk sulfaten, formaldehyde, formaldehyde Resin, tolueen, Dibutyl Ftalaat (DBT), kamfer, Triphenyl Fosfaat (TPHP) en parabenen.

Normaal gesproken wordt het gebruioken van een ‘normale’ nagellak bij zwangere vrouwen zeer sterk afgeraden. Deze hippe en natuurlijke nagellak van Boho mag je met een gerust hart dragen, of je nu wel of niet zwanger bent.

  • Boho natuurlijke nagellak
  • 100% natuurlijke nagellak
Shop direct Boho natuurlijke nagellak

De nieuwe Liberty island natuurlijke nagellak van Boho is zelfs 10-free

Dat ook de natuurlijke merken zichzelf continue blijven vernieuwen en verbeteren blijkt wel uit het feit dat de nagellakken uit de nieuwe collectie van Boho zelf 10-free is. Naast bovengenoemde stofjes is de Liberty island collectie van Boho dus ook nog vrij van xylene en benzophenone. Nóg veiliger en nóg schoner dus. Klik hier voor alle kleuren Boho natuurlijke nagellak.

Boho natuurlijke make-up zakelijk inkopen?

Zakelijke interesse? Yaviva is exclusief groothandel distributeur van o.a. Boho natuurlijke make-up. Yaviva is groothandel distributeur van zo’n kleine 30 biologisch gecertificeerde cosmetica merken. En net als de Boho nagellakjes, hebben de alle merken een goed verhaal én goede producten 🙂 Na het aanmaken van een account (dat kan hier) en na handmatige goedkeuring heb je direct toegang tot voorraden, prijzen en extra info. Tot snel bij Yaviva!

Een greep uit de kleuren

Boho natuurlijke nagellak
donkere natuurlijke nagellak
Boho natuurlijke nagellak