Santaverde. Classic, Age protect en Xingu.

Santaverde biologische huidverzorging. wat ons betreft één van de mooiste huidverzorgingsmerken op de markt. Santaverde heeft drie lijnen. Hieronder worden ze kort behandeld.

De light, medium en rich creams van Santaverde

SantaVerde heeft producten voor het lichaam en het gezicht. Er zijn gezichtsproducten met en zonder parfum. Alhoewel de parfum die gebruikt worden afkomstig is van etherische oliën kan een zeer gevoelige of beschadigde huid hier toch niet altijd even goed op reageren. Daarom kun je kiezen voor varianten met en zonder parfum. Maar Santa Verde gaat nog een stapje verder. Aan welke textuur heeft jouw huid behoefte? Dit merk geeft antwoord op die vraag in drie verschillende gradaties. SantaVerde heeft namelijk gezichtscrème in maar liefst drie verschillende texturen; light, medium en rich. Klik hier voor alle producten van Santaverde. En klik hier om uit te vinden hoe je de perfecte crème voor jouw huid kunt kiezen.

De Age protect lijn

Speciaal om huidveroudering tegen te gaan ontwikkelde het merk Age protect lijn. Hiervoor wordt naast de pure aloë vera, kostbare nectar uit aloë vera bloemen gebruikt. Deze bijzondere ingrediënten worden gecombineerd met hyaluronzuur en wortelextracten. Deze combinatie is zeer rijk aan anti-oxydanten die de huid beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering. Sinds de introductie is de Ageprotect lijn de best verkopende lijn van dit merk. En dat is natuurlijk niet zo gek. Aloë vera, aloë vera bloesemextract aangevuld met hele mooie en rijke ingrediënten. Misschien is dit wel de mooiste biologische cosmetica lijn op de markt.

De Xingu lijn

Voor de rijpe huid is er deluxe Xingu lijn, waarin de krachtige eigenschappen van aloë vera gecombineerd worden met cashewnootfruit. In de Xingu producten stimuleert aloë vera de celvernieuwing, terwijl de cashewnootsappen vrije radicalen tegengaan door de hoge dosis aan vitamine C en carotenoïden. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de dames (en heren) die het beste van het beste wensen.

Shop direct alle producten van Santaverde
Santaverde
Santaverde