Charwhite: 100% natuurlijk

Veilig witte tanden? Charwhite loves to make you smile! Wil jij ook graag witte tanden, maar dan pijnloos en op een 100% veilige en natuurlijke manier? Dan is Charwite precies wat je zoekt.

Last van verkleurde tanden?

Witte tanden, we willen het (bijna) allemaal. In de loop der jaren kunnen je tanden namelijk verkleuren. Dagelijkse gewoontes zoals roken en het drinken van thee of koffie kunnen verkleuringen of vlekken op de tanden geven. Helaas zijn reguliere behandelingen om de tanden wit(ter) te maken bij de tandarts over het algemeen niet zo goed voor je. Vaak zijn de stoffen die gebruikt worden erg agressief en kunnen ze de mond en het tandvlees irriteren of zelfs beschadigen.

Natuurlijke en veilig witte tanden met Charwhite.

Wil je veilig witte tanden? Met Charwhite kies je voor wittere tanden met een 100% natuurlijk product. Je kiest voor een manier die veilig, verantwoord en natuurlijk 100% pijnvrij is. Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden? Dan heb je Charwhite nog niet ontdekt!

  • charwhite-cosmetics-voor wittere tanden
  • gezond tanden bleken zonder schade
  • charwhite-cosmetics voor wittere tanden
Shop direct Charwhite

De actieve ingrediënten in Charwhite zijn veilig

Het geheim van Charwhite Cosmetics schuilt hem in de (niet schurende) houtskool. Dit reinigt de tanden, maar heeft ook een ontgiftende werking. Het is in staat om vuil en aanslag aan zich te vinden. Bentoniet klei versterkt het tandglazuur. Het wit makende effect is afkomstig van poeder afkomstig uit sinaasappelschillen. Pepermunt geeft je een tintelend fris en super schoon gevoel.

Charwhite is veilig én voor iedereen

Omdat Charwhite geheel vrij is van giftig stoffen, 100% veilig en niet schadelijk, kan het door iedereen gebruikt worden. Charwhite gebruikt geen genetisch gemodificeerde ingrediënten, giftige of synthetische toevoegingen. Alleen maar 100% natuurlijke ingrediënten. Er is geen fluor toegevoegd aan de samenstelling. Uiteraard is het merk dierproefvrij en zelfs geschikt voor veganisten.

Hoe gebruik je Charwhite?

Charwhite maakt de wereld mooier

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. In het geval van Charwhite gaat dit zeker op. Door Charwhite aan te schaffen draag je namelijk bij een aan betere wereld. Je helpt namelijk om de vicieuze cirkel van armoede te doorbreken door kinderen naar school te laten gaan. Je helpt bij de bouw van waterbronnen voor drinkwater, zodat minder mensen sterven aan vervuild water. Je helpt mensen in nood, puur door het poetsen van je tanden met Charwhite.

Het gebruik van Charwhite

Klaar om aan de slag te gaan? Het gebruik van Charwite is eenvoudig. Dompel je vochtige tandenborstel in het Charwhite poeder. Vervolgens ga je grondig je tanden poetsen, gedurende minimaal twee minuten. Door het houtskool is de textuur van Charwhite zwart en deze zwarte kleur zul je blijven zien tijdens het poetsen. Voorkom het inslikken van het Charwhite poeder en spoel even goed na. De verpakking van Charwhite bevat voldoende poeder voor zo’n 150 poetsbeurten. Zo’n potje gaat dus erg lang mee 🙂

veilig witte tanden charwhite
veilig witte tanden charwhite natuurlijk tanden bleken
charwhite-cosmetics-safe-natural-teeth-whitening
charwhite veilig en snel witte tanden tanden bleken