Indemne natuurlijke oplossingen huidproblemen. Indemne maakt natuurlijke cosmetica voor jou wanneer je op zoek bent naar producten om je gevoelige huid te verzorgen. Of wanneer je specifieke huid-problemen hebt, zoals eczeem, acne of cellulite. Indemne biedt jou 100% natuurlijke producten die daadwerkelijk resultaat zullen geven bij frequent gebruik. Het is een merk voor iedereen en geschikt voor alle huidtypes.

De vrouw achter Indemne

De vrouw achter dit merk is Christine Simon, en zij is heel wat jaartjes geleden begonnen met uitgebreid onderzoek naar essentiële oliën. Zij gelooft in natuurlijke methodes wanneer het gaat om het zorgen voor jezelf. Het zorgen voor je huid speelt daarbij natuurlijk een heel belangrijke rol. Indemne is dus het resultaat van haar persoonlijk aanpak en haar uitgebreide kennis van de verzorging van de huid met producten op natuurlijke basis.

Shop direct de Indemne oplossingen
  • indemne- miss ella - tips tegen acne
  • Indemne tegen acne
  • natuurlijke oplossingen en tips tegen acne
Indemne-gimme-soothing-kinderen

De reinigers van Inemne

Elke skincare routine begint met het reinigen van de huid. Indemne heeft de volgende filosofie: als je een huidprobleem hebt, van welke aard dan ook, het eerste wat je zou moeten vervangen is je reiniging. Veel, misschien wel heel veel, huidproblemen worden (deels) veroorzaakt door een té agressieve reiniging.

Producten van Indemne die speciaal voor het reinigen ontwikkeld werden, zijn de Miss Ella lotion, Eau de genie en Mousaillon. Miss Ella verwijdert alle sporen van make-up en onzuiverheden, je kunt dit product zien als een micellair water. Eau de genie is bedoeld om het reinigingsritueel mee af te sluiten, dit product heeft namelijk de kalmerende en huidperfectionerende eigenschappen van een toner. Mousaillon is een uniek product, we hebben het hier namelijk om een zeep in poedervorm, en deze kun je gebruiken voor het wassen van je handen en lichaam.

Gimme Soothing

De Gimme soothing lijn is speciaal ontwikkeld voor de zeer droge huid, de geïrriteerde huid en de huid met eczeem en psoriasis. Bijzonder prettig is dat de producten gebruikt kunnen worden voor zowel het gezicht als het lichaam.

Indemne Gimme Clean

De Gimme Clean lijn is bedoeld voor de (zeer) geïrriteerde en jeukende huid en de huid die roodheid toont. Deze producten kunnen voor het gezicht gebruikt worden, maar ook voor het haar en de hoofdhuid.

Gimme Clear

Gimme clear is geschikt voor de acne gevoelige huid. In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen onzuiverheden en ontstekingen aan de huid ook voorkomen bij volwassenen, en uiteraard kunnen ook zij deze producten perfect gebruiken. Verder komt acne niet alleen voor op het gezicht, maar bijvoorbeeld ook op de rug en het decolleté, en ook daar kan Gimme clear veilig en verantwoord worden toegepast.

Gimme Smooth

De vijfde lijn van Indemne, Gimme smooth!, is bedoeld voor de verzorging van de huid met cellulite. Bij frequent gebruik zal de cellulite afnemen. De gimme smooth producten zijn geschikt voor alle delen van het lichaam waar cellulite voorkomt; de dijen, benen, billen en armen. Wij adviseren om de Gimme smooth producten altijd te gebruiken in combinatie met de Indemne Bubble-in tools.

Klik hier voor alle producten van Indemne. Klik hier voor alle merken die oplossingen hebben tegen huidproblemen. Klik hirer voor de homepagina van de best gesorteerde webshop in ECO cosmetica: SoloBioMooi.