Lavera natuurlijke cosmetica. Lavera is al dertig jaar het merk voor betaalbare, natuurlijke huidverzorging voor het hele gezin. Het assortiment wordt continue uitgebreid en je vindt hier heerlijke producten voor de verzorging, bescherming en verwennerij van het hele lichaam.

Lavera natuurlijke cosmetica is dierproefvrij

Lavera vindt dat geen enkel dier moet lijden ten koste van onze schoonheid. Het gehele assortiment van Lavera is dan ook proefdiervrij. Een deel van de natuurlijke cosmetica van Lavera is ook geschikt voor veganisten. Dit wordt altijd op het betreffende product aangegeven. Voor de ontwikkeling van de producten wordt gebruikt gemaakt van ingrediënten uit de biologische teelt. Alle ingrediënten die gebruikt worden in de Lavera producten, worden tijdens het productieproces continue onderworpen aan strenge kwaliteitseisen.

  • Lavera natuurlijke cosmetica banner 3
  • Lavera natuurlijke cosmetica banner
Shop direct Lavera natuurlijke cosmetica

Het complete assortiment natuurlijke huidverzorging van Lavera

Lavera heeft alles wat je maar zoekt om jezelf van top tot teen te verzorgen. Bij Lavera kun je terecht voor de dagelijkse basisproducten zoals handzeep, deodorant en tandpasta, maar in het assortiment vind je ook shampoos, showergels en bodylotions. Niet alleen ontwikkelde Lavera bodyproducten voor specifieke behoeften, zoals verstevigende bodylotion, ook wat betreft gezichtsverzorging is er keus uit verschillende producten, elk met hun eigen specifieke ingrediënten die naadloos aansluiten bij specifieke huidwensen. Lavera heeft dan ook natuurlijke huidverzorging voor onder andere de normale huid, de droge huid en de vette huid, maar ook verzorging voor specifieke huidproblemen zoals de onzuivere huid of de eerste lijntjes. Veel producten van Lavera zijn unisex, maar het merk heeft ook speciaal ontwikkelde producten voor mannen.

Pure cosmetica zonder schadelijke toevoegingen

De cosmetica van Lavera wordt ontwikkeld met hoogwaardige, organische en plantaardige ingrediënten uit eigen teelt en productie. De producten zijn vrij van ingrediënten die niet thuis horen in natuurlijke cosmetica. Zoals aluminiumzouten, lactose, genetische gemanipuleerde ingrediënten, minerale olie, plastic, phtalaten, paraffine en siliconen. Ook bevatten de Lavera producten geen parabenen, peg-nummers, weekmakers, stabilisatoren en oppervlakte-actieve stoffen.

Lavera (en nog veel meer mooie producten) koop je bij veel ECO supermarkten en de betere ‘natuurlijke cosmetica’ webshops zoals SoloBioMooi.nl.

Lavera natuurlijke cosmetica