Tasty Skincare eetbare cosmetica. Alles wat je op je huid gebruikt, moet zo gezond en zo puur zijn dat je het ook zou moeten kunnen eten. Dat is de filosofie van Tasty skincare, en we zullen maar direct met de deur in huis vallen; hun serums zijn ook echt letterlijk om op te eten!

Precies zoals de natuur het bedoeld heeft

Tasty skincare gelooft in de kracht van de natuur en maakt dus in al haar producten gebruik van alleen het allerbeste wat de natuur te bieden heeft. In de meest pure vorm, want iets wat van nature al zo goed is, heeft eigenlijk geen extra’s meer nodig. Deze manier van denken en werken heeft geresulteerd in een huidverzorgingslijn met 100% pure, natuurlijke en eetbare producten. Het ís natuurlijk, het voelt natuurlijk en het ruikt natuurlijk.

Tasty Skincare Arganolie+

Arganolie is een prachtig schoonheidsgeheim. Het is erg rijk aan anti-oxydanten, vetzuren en vitamine E. Daardoor is de olie erg krachtig en vormt het een goede bescherming voor de huid. Het gebruik van arganolie gaat uitdroging tegen, maakt de huid heerlijk zacht, werkt kalmerend op de huid en is zelfs in staat om het aanzien van littekens te verminderen. En toch heeft Tasty skincare er voor gekozen om nog iets extra’s toe te voegen, namelijk granaatappelpitolie. Waarom? Omdat 2 oliën samen in een flesje natuurlijk nog krachtiger zijn dan 1! Granaatappelpitolie bevat een hoge concentratie pucinezuur. Dit kun je zien als een ware celvernieuwer voor je huid.

  • Tasty Skincare cactusvijg olie
  • Tasty Skincare argan olie + sfeer
  • Tasty Skincare cactusvijg olie 2
Shop direct tasty Skincare

Tasty Skincare Arganolie ++

Speciaal voor de zeer droge huid ontwikkelde Tasty skincare dit Arganolie++ serum. Het is een combinatie van rozenbottelolie, jojoba-olie, borage olie, amandelolie, teunisbloemolie en arganolie. Allemaal biologisch gecertificeerd natuurlijk.

Tasty Skincare Arganolie +++

Een met zorg samengestelde blend die alles in zich heeft om je huid stralend, gezond en mooi te houden. Deze mix van biologisch gecertificeerde oliën voedt de huid zoals geen andere olie dat kan, stimuleert bovendien de natuurlijke aanmaak van collageen en verhoogt de elasticiteit van de huid. Beschermen, voeden en vernieuwen; de Arganolie +++ van Tasty skincare kan het allemaal.

Tasty Skincare Eetbare cosmetica (klik hier voor het hele assortiment) koop je bij ECO lifestylewinkels, de gespecialiseerde natuurlijke cosmeticawinkels en online bij  SoloBioMooi.nl.

Tasty Skincare eetbare cosmetica

Tasty Skincare Cactusvijgolie

Maar dan wel van de allerbeste kwaliteit. Cactusvijgolie is eigenlijk de olie der oliën, het is het meest krachtige schoonheidsproduct dat ooit door de natuur is voortgebracht. Cactusvijgolie speelt een belangrijke rol bij het herstellen van de huid. Het verhoogt de elasticiteit van de huid en vermindert donkere kringen. Bovendien kan cactusvijgolie littekentjes vervagen en heeft het een hydraterende werking op de huid.

Cactusvijgolie met chia zaad olie

En met deze blend gaat Tasty skincare opnieuw een stapje verder. Deze combinatie van cactusvijgolie en chia zaad is vooral geschikt voor de rijpe huid. Dit omdat beide oliën krachtige anti-ageing ingrediënten zijn. Je kunt je voorstellen dat, door deze twee oliën met elkaar te combineren, je een ware anti-ageing kampioen krijgt.

Cactusvijgolie met chia zaad olie

De huid rondom de ogen en de lippen is dunner en kwetsbaarder. Je zult het waarschijnlijk al bij jezelf ervaren hebben dat fijne lijntjes en rimpeltjes hier het eerste zichtbaar zijn. Speciaal voor deze zone ontwikkelde Tasty skincare het oog- en lipserum in een handige roller. Dit bijzondere en krachtige serum is verrijkt met rozenbottelolie, hennepzaadolie, teunisbloemolie, arganolie, jojoba-olie, amandelolie en borage olie.

Tasty skincare eetbare cosmetica door je salade!

We hebben je zonet echt niet voor de gek gehouden. Tasty skincare eetbare cosmetica is dus écht eetbaar. Het is niet alleen goed voor je huid, maar ook lekker in je smoothie of salade. Eet smakelijk!

Tasty Skincare overzicht eetbare cosmetica