The Ohm Collection. Het succes van The ohm begon met een wel heel bijzonder product; natuurlijke deodorant op poederbasis. Dit was direct een schot in de roos en al gauw werd het assortiment dan ook uitgebreid met het Couture duo voor de huid, natuurlijke zonbescherming en roll-on parfums.

De filosofie van The Ohm Collection

The Ohm collection is afkomstig van Nederlandse bodem en het merk staat voor cosmetica die in verbintenis staat met de natuur. Er worden enkel producten ontwikkeld die 100% natuurlijk verantwoord zijn voor mens en milieu. In de producten worden dan ook geen chemicaliën en synthetische middelen gebruikt.

Veilige poederdeodorant van The Ohm Collection zonder aluminium

We willen natuurlijk allemaal dat een deodorant goed werkt. We willen lekker en fris blijven ruiken, gedurende de hele dag. Maar de laatste tijd is er ook steeds meer vraag naar veilige deodorant. Veilig voor je huid, maar zeker ook voor je gezondheid. Een deodorant zonder aluminium dus. Langs je oksels lopen verschillende lymfebanen. Deze banen lopen van en naar de borst en die wil je natuurlijk niet onnodig belasten. The Ohm Collection maakt dan ook uitsluitend gebruik van ingrediënten die de natuurlijke processen van het lichaam ondersteunen in plaats van de lymfklieren vervuilen of af te sluiten.

  • The Ohm CollectionSacred Frankincense Oman
  • The Ohm Collection Skinfood
  • The Ohm Collection Hawaiian Coconut kopie
Shop direct the Ohm Collection
The Ohm Collection
The Ohm Collection
The Ohm Collection

Hoe werkt een poederdeodorant?

Het hoofdbestanddeel van de poederdeodorant van The ohm is natriumcarbonaat. Dit is ook wel bekend als zuiveringszout of baking soda. Natriumcarbonaat heeft een zogenaamde alkaliserende werking op transpiratie waardoor je de hele dag lekker fris blijft. The Ohm collection maakt in al hun poederdeodorants gebruik van de meest hoogwaardige essentiële oliën ter wereld. Er zijn diverse geuren om uit te kiezen.

Creme couture van The Ohm collection

Couture, maar dan voor je huid. The Ohn heeft twee gezichtscrèmes in het assortiment, een voor de dag en een voor de nacht. Het meest bijzondere ingrediënt in deze crèmes is zeoliet, een vulkanisch materiaal dat werkt als een krachtige anti-oxydant. 75% van de ingrediënten in de Couture crèmes van The Ohm zijn biologisch gecertificeerd.

Een greep uit de collectie van The Ohm Collection

The Ohm Collection natuurlijke zonnebrand

Sunsafe: natuurlijke zonnebrand van The Ohm collection

Verantwoord zonnen begint bij The Ohm. De zonnebrandcrème bevat een minerale filter, geen nano-deeltjes en is vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen, musk verbindingen, siliconen en parabenen. Sun safe is niet alleen veilig voor de huid en de gezondheid, maar ook voor het milieu. De formule is verrijkt met natuurlijke zachtmakers zoals jojoba-olie, olijfolie, cacaoboter, frambozen, wortelen, calendula, duizendblad en roosmarijn.

Essence perfumes van The Ohm collection

De meest recente toevoeging aan het The Ohm assortiment zijn de roll-on perfumes. Dit zijn 100% natuurlijke parfums, verrijkt met de beste etherische oliën ter wereld en helemaal handgemaakt. Maar we hebben het hier niet zomaar over een parfum. De essences kunnen namelijk ook gebruikt worden om extra bezinning, ontspanning en concentratie te bieden tijdens yoga en meditatie. Er zijn vijf verschillende geuren beschikbaar.

Alle producten van the Ohm Collection koop je bij de betere (natuurlijke) cosmeticawinkels. The Ohm Collection online kopen? SoloBioMooi is één van de grootste online natuurlijke cosmetica retailers.

The Ohm Collection natuurlijke deodorant zonder aluminium
The Ohm Collection natuurlijke deodorant zonder aluminium