ZoiY natuurlijke huidverzorging. De productlijn van ZoiY is geïnspireerd door vrouwelijke kracht, traditionele kruidenkunde en natuurlijke schoonheid.

De filosofie van ZoiY

De vraag naar gezonde, veilige en verantwoorde cosmetica neemt toe. ZoiY komt aan de wensen van de moderne vrouw tegemoet met een productlijn bestaande uit vier producten. ZoiY wordt ontwikkeld met duurzame en natuurlijke ingrediënten. Voor de totstandkoming worden ideeën en recepten uit de traditionele kruidenkunde gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek

Het belangrijkste ingrediënt in de ZoiY natuurlijke huidverzorging

Het ingrediënt wat typerend is voor ZoiY natuurlijke huidverzorging is lupine. Dit wordt al sinds mensenheugenis gebruikt vanwege de voedende en verzorgende eigenschappen. De geschiedenis en de toepassing van lupine gaat helemaal terug naar de oude Egyptenaren. Historische Mesopotamische kleitabletten en Egyptische papyrusrollen beschrijven namelijk al recepten van persoonlijke verzorgingsproducten met lupine. Dat is toch super bijzonder? De heren achter het merk ZoiY herontdekten de positieve eigenschappen van lupine en pasten het ingrediënt toe in trendy huidverzorging, die voor 100% aansluit aan de wensen en behoeften van de moderne vrouw.

  • Zoiy natuurlijke cosmetica dagcreme
  • Zoiy natuurlijke cosmetica producten
  • Zoiy natuurlijke cosmetica handcreme
Shop direct alle producten van ZoiY

Wat doet lupine voor de huid?

Lupine bevat eiwitten, peptiden, anti-aging extracten en intensief hydraterende eigenschappen. Lupine peptiden hebben een positief effect op de vorming van collageen, en dat speelt een belangrijke rol bij de stevigheid van onze huid. Tevens heeft lupine een positief effect op huidherstel.

Andere bijzondere ingrediënten in de ZoiY natuurlijke huidverzorging

Lupine is niet het enige bestanddeel in de productlijn van ZoiY. Alle producten zijn verrijkt met natuurlijke ingrediënten zoals olijfolie, zoete amandelolie, avocado-olie, sheaboter, wilde rozenolie, abrikozenpitolie, druivenpitolie, en natuurlijke vitamine E. De producten van Zoiy bestaan voor 98% uit natuurlijke ingrediënten. Chemische, synthetische en mogelijk irriterende stoffen zoals minerale oliën, siliconen, parabenen en PEG’s zijn er uitgelaten.

ZoiY natuurlijke huidverzorging
ZoiY natuurlijke huidverzorging
ZoiY natuurlijke huidverzorging

Het assortiment van Zoiy

Zoiy natuurlijke huidverzorging bestaat uit vier producten; een dag- en een nachtcrème, een reinigende lotion en een handcrème. De producten van Zoiy zijn geschikt voor alle huidtypes. Het merk is dierproefvrij en geschikt voor veganisten.

ZoiY natuurlijke huidverzorging
ZoiY natuurlijke huidverzorging
ZoiY natuurlijke huidverzorging