Make-up moet ons tegenwoordig niet slechts ‘mooi maken’. De groene consument hecht steeds meer waarde aan kwalitatief goede ingrediënten die de huid ook op de lange termijn mooi en gezond houden.

Het uitgebreide assortiment van Lavera

Lavera is een belangrijke speler wanneer het gaat om betaalbare, natuurlijke huidverzorging. Het merk heeft een groot assortiment zeer betaalbare huidverzorging die geschikt is voor het hele gezin. Naast gezichts-, haar- en lichaamsverzorging heeft het merk echter ook een ruime keus aan make-up producten.

De kwaliteit van de Lavera natuurlijke make-up

Bij de ontwikkeling van alle Lavera natuurlijke make-up producten worden de ingrediënten gedurende het hele proces onderworpen aan strenge tests. Indien mogelijk maakt het merk gebruik van plantaardige ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt. Het merk staat voor echt natuurlijke cosmetica, die tegemoetkomt aan de strenge eisen van de consument anno nu. Het merk draagt dan ook diverse certificeringen, zoals het Natrue-label, het Organic label, het Green brand label en deels het vegan label. Uiteraard is alle Lavera make-up dierproefvrij.

  • Lavera natuurlijke cosmetica banner 2
  • Lavera natuurlijke cosmetica banner 3
  • Lavera natuurlijke cosmetica banner
Shop direct Lavera natuurlijke make-up

Het complete assortiment natuurlijke huidverzorging van Lavera

Lavera heeft alles wat je maar zoekt om jezelf van top tot teen te verzorgen. Bij Lavera kun je terecht voor de dagelijkse basisproducten zoals handzeep, deodorant en tandpasta, maar in het assortiment vind je ook shampoos, showergels en bodylotions. Niet alleen ontwikkelde Lavera bodyproducten voor specifieke behoeften, zoals verstevigende bodylotion, ook wat betreft gezichtsverzorging is er keus uit verschillende producten, elk met hun eigen specifieke ingrediënten die naadloos aansluiten bij specifieke huidwensen. Lavera heeft dan ook natuurlijke huidverzorging voor onder andere de normale huid, de droge huid en de vette huid, maar ook verzorging voor specifieke huidproblemen zoals de onzuivere huid of de eerste lijntjes. Veel producten van Lavera zijn unisex, maar het merk heeft ook speciaal ontwikkelde producten voor mannen.

Pure cosmetica zonder schadelijke toevoegingen

De cosmetica van Lavera wordt ontwikkeld met hoogwaardige, organische en plantaardige ingrediënten uit eigen teelt en productie. De producten zijn vrij van ingrediënten die niet thuis horen in natuurlijke cosmetica. Zoals aluminiumzouten, lactose, genetische gemanipuleerde ingrediënten, minerale olie, plastic, phtalaten, paraffine en siliconen. Ook bevatten de Lavera producten geen parabenen, peg-nummers, weekmakers, stabilisatoren en oppervlakte-actieve stoffen.

Lavera (en nog veel meer mooie producten) koop je bij veel ECO supermarkten en de betere ‘natuurlijke cosmetica’ webshops zoals SoloBioMooi.nl.

Lavera natuurlijke cosmetica